Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Doruk Kumaş

Kumaş Mağazaları
  • 2.5

Doruk Kumaş, 2016 yılından bu yana Ankara bölgesinde kumaş satıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Yaklaşık 4 yıllık tecrübeye sahibiz ve her geçen gün müşterilerimize daha iyi hizmet verme amacıyla çalışıyoruz. Hizmetlerimiz; toptan, perakende satış yapmak, ürünleri sergilemek, sayısal baskılı üretimler üretmek, iplik, tayt ve daha birçok tür kumaş paketli olarak müşterilere sağlamak. Ürünlerimiz en kaliteli ve en uygun fiyatlı olduğundan emin olabilirsiniz. Müşterilerimiz için sunduğumuz ek özellikler arasında; kredi kartı ile ödeme seçeneği, belirli çevrimiçi indirimler, orijinal çip deseni, esnek ödeme planları ve sipariş iadesi bulunmaktadır.

Ürün Kalitemize Güvenebilirsiniz:
Tüm ürünlerimizin kalite ve doğruluk standartlarını sağlayabilmek için çok sayıda inceleme yaptık. Tüm bunların yanı sıra tüm alınan ürünlerin kalite dostu yenilikleri ile geniş bir çeşitliliğe sahibiz. Unutmayın, ürünlerimizi memnuniyet garantisi ile de satıyoruz. Her zaman mümkün olduğunda müşterilerimize destek sağlamak için sunmuş olduğumuz hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Hedeflerimiz
Tam olarak istediğiniz kumaş prıoduklerimizi sunmak ve kaliteyi uygun fiyata temin etmek için buradayız. Dolayısıyla, Doruk Kumaş olarak çalışmalarımıza yaşadığınız her alanda hizmet verme hedefimizi ortaya koyuyoruz. Ekibimiz, çevrimiçi sistemlerimiz ve kapasite ve yeteneklerimiz, müşteri taleplerini karşılamak için şu an itibariyle tamdır.

Size Özel Hizmetler ve Fırsatlar:
Müşterilerimiz için ayrıcalıklar getiren özel fırsatlar ve hizmetler sunmaktan gurur duyuyoruz. Hepsi web sitesinde veya telefon ile sipariş verilebilir. Pazarlarda oldukça rekabetçi olmamıza rağmen profesyonel olmanın ilkelerinden ödün vermeden en iyi satış desteğini sağlamak için her gün çalı

Müşteri Yorumları
S
SADIK YILDIZ
  • 4
    • 15.12.2022
    A
    Aydın Yiğit Kaya
    • felç

  • 1
    • 22.04.2022

    Diğer Firmalar