Dor-par Oto Yedek Parça / 20.03.2005

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dor-par Oto Yedek Parça / 20.03.2005

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0

Dor-par Oto Yedek Parça, otomobillere ait yedek parçaları temin eden ve 20.03.2005 tarihinden itibaren hizmet vermekte olan bir oto yedek parça sektörü firmasıdır. 2011 yılında Gaziantep, Şahinbey’de kurulmuştur.
Misyonumuz, müşterilerimizin taleplerine hızlı ve güvenilir bir şekilde cevap vermek, en kaliteli ve doğru ürünleri temin etmek, yeniliklere ayak uydurmak ve her müşterimizi memnun etmek olmuştur.
Yıllar içerisinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirketimiz, hizmet ve ürün kalitesiyle her geçen gün unvanını daha da arttırmıştır.

Her müşterimizin ihtiyaçları ile birebir ilgili çözümler sunduğumuz projelerimiz, çok yakın takip edilen ve denetlenen üretim süreçleri, müşterilerimize sunacağımız ortak değerler etrafındaki çevreyi muazzam ürünlerini ve hizmetlerini kaliteden ödün vermeyecek şekilde sağlamak için gereken çaba ve zamanı harcamayı taahhüt ve taşıyor.

Şirketimizin referansları uluslararası ve yerel standartlarda oldukça yüksektir. Kalite ve hu­zu­ru te­da­vi eder hizmet anlayışımızla her müşterimize hizmet etmemiz müşteri memnuniyetini tarafımızdan ayrıca görev addedilmiş diğer bir unsur olarak görülmektedir.

Tecrübeden türediğimiz bilgi ve teşkilatlanma alanında gösterdiğimiz başarımız sayesinde, ihtiyaçlarına hitap eden, sevk ve üretim zamanı en kısa sürede ve kaliteli şekilde erişebilmek amacıyla, müşterilerimizin arzularını gerçekleştirmek için elimizden gelen her türlü yardımı yapmayı taahhüt ediyoruz. Böylece firmamız otomobilcilik camiasında aranan satış sonrası hizmetlerin modern bir standartta sunulmasını sağlayacaktır.

Diğer Firmalar

Güngör Oto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları

Gaziantep,Şehitkamil

flag

Güngör Oto Yedek Parça, üç décenniyelik geçmişi ve onsekiz yıllık tecrübeleri ile otomotiv sektöründe konfor, istikrar ve güvenlik için etkileyici sonuçlar sunuyor. Temmuz 1990'da sektördeki ticari anlayışıyla merkezini Gaziantep'te kurduk. 30 Yılı Aşan Tecrübemiz sayes...

Özkardeşler Oto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları

Gaziantep,Şehitkamil

flag

Özkardeşler Oto Yedek Parça, 2001 yılından itibaren sektörünün lider firması olan Gaziantep’te, oto yedek parça sektöründe hizmet vermektedir. Firmanın ilkelerinden birisi kalite, diğer ilkesi ise müşteri memnuniyetidir. Toplam kalite ve sürekli gelişme anlayışı başta o...

Gaziantep Deniz Oto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları

Gaziantep,Şehitkamil

flag

Misyonumuz: Sizin için her zaman güvenilir, kaliteli ve makul fiyatlı hizmetler sunmaktır. Gaziantep Deniz Oto Yedek Parça olarak, 2005 yılından beri otomobil yedek parça sektöründe hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyetini hedefliyor ve onların sürekli bir ara...