Diyetisyen Tuncay Kelbaş - Gastronom - Andulasyon Terapi Uzmanı

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diyetisyen Tuncay Kelbaş - Gastronom - Andulasyon Terapi Uzmanı

Diyetisyenler
  • 5

Günümüz hayatı koşuşturmanın, stresin ve kimi zaman uykusuzlukların bir parçası olmuştur. Sağlıklı beslenme anlayışı ile Spor yaparak vücut ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken kimi zaman dengesiz beslenmeyle yanlış yönlendirmelerin altına girerek obezite, kilo alımı ve diyetleri tahmin ettiğimiz gibi gerekiyorsa bazen de başa döneriz. Diyetisyen Tuncay Kelbaş ile Gaziantep ilçesinin sektörde öncüsü olan Sektör: Diyetisyen konumunda hizmet vermektedir. Uzmanlaşma alanları arasında Gastronom , Andulasyon Terapi ve Fitness eğitmenliği sayılmaktadır. 15 yıllık tecrübeli Diyetisyen Tuncay Kelbaş sizlere şık, hijyenik tesisleri ile her zaman daha fazlasını hizmet etmekte olup obezite, kilo alımı ve diyet yönetimi ile ilgili her türlü detaylı bilgiyi sizlere sunmaktadır.

Diyetisyen Tuncay Kelbaş sağlıklı yaşam alışkanlıklarını ve nefes egzersizlerini size aktararak sağlıklı bir hayata kavuşmanın mümkün olduğunu kanıtlama arzusundadır. Bireysel üyelerinin hayattan beklentilerinde farkındalıkları yaratmak üzere birçok farklı spor ve fitness programı geliştirmektedir. Özellikle stres atma , rahatlama ve bedensel aktiviteleri arttırma amacıyla branşlar oluşturarak beslenme eğitimleri ve rehabilitasyon çalışmaları üzerine yoğunlaşmaktadır. Diyetisyen Tuncay Kelbaş uzmanlık alanlarının yanı sıra çocukların sağlıklı yetişmesi için doğru beslenmeyi de önemsiyor ve tüm bu gerekliliklere uygun olarak çocukların gelişim ve sağlık durumu doğrultusunda üyelerine doğru yönlendirmeler ile destek vermektedir.

Diyetisyen Tuncay Kelbaş güvenilir ve nitelikli hizmetleri ile antrenman programlarını haftalık olarak çalışma planlarına uygun olarak ve üyelerinin kişisel isteklerini dikkate alarak uygulama imkanı sunmaktadır. Uygulanan programlar neticesinde her hafta üyelerinin ne kazandıklarını izleyerek yeni hedefler üretmekte ve uygun önerilerde bulunmaktadır. İdeal kilo çalışmaları, yaşam tarzı değişimleri, hastalık belirtilerinin azaltılması, beden-zihin armonisi ve şifa yakalaması için bireysel özel diyetler ve programlar geliştirmektedir.

Müşteri Yorumları
D
Demet Yildirim
  • 5
    • 09.09.2023
    N
    Nazo Sarıgül
    • Tuncay Bey alanında uzman bir diyetisyen ve gastronom. Kilo verme ve sağlıklı beslenme sürecimi zorlu ve katı kurallar olmadan yürütmemde bana rehberlik etti. Bu sayede kalıcı kilo kaybı yaşadım. Sağlıklı beslenmeyi hayatıma nasıl adapte edeceğimi öğrenmemde çok yardımcı oldu. Süreçteki sağlıklı ve lezzetli tarifleri motivasyonumu arttırdı. Duraklama dönemlerinde beslenme tarzıma yaptığı değişiklikler ve eklemeler sayesinde kilo vermeye devam ettim. Hayatıma yaptığı bu güzel dokunuşlar için ona çok teşekkür ederim. Asistan Merve hanıma da ayrıca çok teşekkür ederim. Her zaman çok güler yüzlü ve ilgiliydi.

  • 5
    • 08.09.2023
    T
    Tugba Sarıgül
    • Muhteşem bir diyetisyen ilgi alaka süper herşeyle bire bir ilgileniyor güler yüzlü asistanı Merve hanımda çok yardımcı oluyor tiroid hastası olmama ragmen iyi ilerliyoruz cihazları baya iyi sürekli kendini güncelleyen bir ekip diyetisyenim Tuncay beye ve Mervem hanıma çok teşekkür ederim ????

  • 5
    • 25.08.2023
    N
    Nagehan Alkan
    • Kilo verme sürecimde desteğini esirgemeyen Tuncay hocama ve ekibine teşekkür ederim, toplamda 15 kilo verdim kilo vermeye devam :)

  • 5
    • 25.08.2023
    K
    Kaan Ertürküner
  • 5
    • 24.08.2023

    Diğer Firmalar