Diyetisyen Tuba Yüksel Ulutaş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diyetisyen Tuba Yüksel Ulutaş

Diyetisyenler
  • 5

Diyetisyen Tuba Yüksel Ulutaş, Konya ve çevresindeki insanların sağlıklı beslenmesi için modern ve tıbbi diyet tekniklerini kullanarak hizmet vermeye başlamıştır. Ulutaş, üniversite eğitiminin yanı sıra ABD ve Almanya'daki uzmanlarla olan çalışmaları ile diyetoloji alanındaki bilgisini artırmaktadır.

Uzun yıllardır görev yapan Diyetisyen Tuba Yüksel Ulutaş hem yaşınız ne olursa olsun, hem de maddi durumunuz ne olursa olsun sağlıklı ve ücretli özel diyet programları hazırlamıştır. Diyetisyen Ulutaş, egzersiz programlarını da diyet uygulamalarına dahil ederek, kişinin normal yaşam rutinine uyumlu şekilde ağırlık kaybını desteklemiştir.

Tuba Yüksel Ulutaş'ın sunduğu diyet programlarının her biri, hastanın kişisel profiline, biyolojik tibbi ve diyet bilgisi temel alınarak hazırlanmıştır. Ulutaş, profesyonel diyet setlerinin yanı sıra herhangi bir kronik rahatsızlığı olan veya risk faktörlerine sahip olan hastalara ve çocuklara da güncel diyet protokolleri sunmaktadır.

Diyetisyen Tuba Yüksel Ulutaş tarafından sunulan diyet programlarının, sadece kilo verme amacını taşımadığını anlatmakta fayda var. Bünyeye zenginlik katan sağlıklı besin destekleyen programlar, diyabet gibi kronik hastalıklardan korunmak da amaçlanmaktadır. Bununla birlikte; hayat kalitesini arttırmada, depresyondan kurtulma, stresi azaltıp psikolojik sağlığın yeniden kazanılması sağlamak gibi birçok duruma da etkili sonuçlar doğurmaktadır.

Müşteri Yorumları
s
songül şeramet
  • Tuba hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bölgesel zayıflama amaçlı andülasyon uygulaması için başvurdum. Yaklaşık 14 seans 30 gün gibi bir sürede tüm vücudumdan 40cm incelmem olduğu gibi yaklaşık 3. kilo da verdim:) tüm süreç boyunca oldukça güleryüzülü sıcakkanlı olduğu için Tuba hanıma çok teşekkür ediyorum:)

  • 5
    • 18.08.2023
    S
    Sultan Uyanık
  • 5
    • 15.08.2023
    b
    busra dutar
    • karaciğer değerlerim yüksek olduğu icin diyet yapmam gerekiyordu ve bir danışanının tavsiyesiyle Tuba Hanım ile tanıştım. 5 6 haftada değerlerim normale döndü, Tuba hanım tahlillerdeki tüm değerleri tek tek inceleyerek ona göre bi program düzenledi, iyiki tanımışım kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • 5
    • 07.12.2022
    U
    Ünzüle Aleyna Menladi
    • Tuba hanımdan yaklaşık 4 aydır danışmanlık hizmeti alıyoruz annemle birlikte. İşinde çok profesyonel. Daha önce de diyetisyen tecrübem oldu ama Tuba hanım açık ara en iyisi. Danışanının isteklerine önem veren ve ona göre yol çizen birisi. Annemin 2 yıldır düşmeyen hatta diyet yapmasına rağmen artan karaciğer enzimlerini 3 ayda Tuba hanımla birlikte düşürdüler. Herkese tavsiye ederim kendisine de bu vesileyle teşekkür ederiz.

  • 5
    • 07.07.2022
    H
    Hatice Erginer
    • Merhaba, ideal kilo aralıgıma cok yakın olmama rağmen, Tuba Hanımla ortalama 2 ay gibi bir sürede 8 kilo verdim. Hem de herşeyi yiyerek.... Burada cısss, hayır, yasak gibi şeyler yok. Porsiyon kontrolü var, ölçü var. Ben yediğim herşeyin kilo yapacağını düşünerek sürekli daha az yemeye çalışıp,az yedikçe metabolizmami yavaşlatıp,kendimi kasıp kilo veremiyordum. Saolsun Tuna hanım herseyden ölçülü şekilde yiyerek bana kilo vermeyi öğretti. Bana zorla, lahmacun, ramazan pidesi, dondurma ve tatlı gibi şeyleri yedirdiğini de söylemeden geçemeyeceğim :) Herşey için teşekkur ederim.

  • 5
    • 26.04.2022

    Diğer Firmalar

    Atilla Zeyrek Beslenme Ve Diyet Danişmanlığı; profesyonel diyetisyenliğin özgürlüklerini ve üretkenliğini arayan bireye özel, farklı ve güvenilir bir hizmet alanıdır. Firmamız Konya Selçuklu’da güncel bilgi ve teknikleri kullanarak insanların sağlıklı beslenme yeterlili...

    Diyetisyen Esma Nur Kara Sağlıklı Yaşam Merkezi 1996 yılında Konya Selçuklu’da kurulmuştur. Diyet uzmanları ve zayıflama danışmanlarıyla hizmet vermektedir. Bu merkezden her tür diyet programı, beslenme desteği ve kişisel beslenme rehberi alabilirsiniz.Diyetisyen Esma N...