Diyetisyen Orhun Uluğ

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diyetisyen Orhun Uluğ

Diyetisyenler
  • 5

Diyetisyen Orhun Uluğ, Antalya merkezli diyetisyen firması olarak Sağlıklı yaşamın bir parçası olan diyetisyenlik hizmeti sunmaktayız. Sektörümüzde uzman kadrosuyla profesyonel yardımla hastalara destek olmak için varız. Kalite güvencesi altında hizmet anlayışımızda en önemli prensip hasta memnuniyetidir. Tüm hastalarımıza uygun ve güvenilir diyet programları önerisinde bulunarak, hedeflerine ulaşmalarında yardımcı olmaktayız.

Haberleşme araçları aracılığıyla teknolojinin sağladığı imkânları kullanarak tüm hastalarımıza yüz yüze ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı beslenme ilkeleri kapsamındaki sosyal, kültürel, ekonomik durum evrensel standartlarda olmayabilir. Bu nedenle her hastaya özel diyet programları geliştiriyoruz.

Kişiye Özel Diyet Programları is Louve Karma Diyeti ile beraber dünyanın farklı yerlerinden çok sayıda klinik çalışmayı esas alıp, doktor, diyetisyen ve diğer sağlık profesyonelleri tarafından geliştirilmiştir. İnsanların yaşlarına, kilo durumlarına ve mesleklerine göre verdiğimiz programlar, hastalarımızın özel amaçlarına ulaşmada daha etkili sonuçlar elde etmelerinde büyük katkı sağlar.

Diyetisyen Orhun Uluğ olarak, tüm hastalarımızla kurduğumuz güven ilişkisi sayesinde, sağlık sorunlarının çözümünde ilerici yaklaşımımızla Sağlıklı Yaşam'ı hedefleyen hastalarımızın ulaşabileceği sonuca desteğe devam ederiz.

Müşteri Yorumları
M
Makbule Taş
  • Antalya'nın en genç dinamik idealist guleryuzlu çok başarılı sabırlı karakteri mükemmel bir insan.13 yıldır gezmedigim diyetisyen kalmadı.onunla sağlıklı beslenmeyi öğreniyor ve bırakmak istemiyorsunuz kilolu olan insanlar bu benim kaderim demesinler ben verdiysem Orhun hocanın ilgisiyle herkes verebilir

  • 5
    • 09.07.2021
    M
    Murat Arıcan
    • Yıllardır kiloluydum. Spor yaptığım dönemlerde kilo verirken, sporu bıraktığım dönemlerde kilo alıyordum. Çalışma şartlarım gereği spor yapmaya vakit bulamayınca daha da kilo aldım. Orhun Uluğ sayesinde rahatça yemek yiyerek, kolay erişilen gıdalar ile mevcut yaşam pratiklerimi radikal bir şekilde değiştirmeden kısa zamanda oldukça fazla kilo verdim. Bu bir vefa borcudur. Teşekkür ederim.

  • 5
    • 31.07.2020
    A
    Aslıhan Alkan
  • 5
    • 10.07.2020
    F
    Funda UYSAL
    • Sabrı, ilgisi,güler yüzü,samimiyeti ve bilgisi sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim.. Gripten kurtulamayan ben, hem kilolarımdan kurtuldum hemde bağışıklığım güçlendi???? Eşsiz tarifleri, mükemmel listeleriyle nasıl kilo verdiğinizi bile anlamazsınız✌️ Kesinlikle tavsiye ederim. Orhun hoca bitane????????

  • 5
    • 01.07.2020
    A
    Anıl Dağdelen
    • Kendisi güler yüzlü ve ilgili. Kilo almamda yardımcı oldu.

  • 5
    • 27.06.2020

    Diğer Firmalar

    Antalya,Muratpaşa

    flag

    Diyetisyen Tuğçe Eroğlu, Antalya ilinin Muratpaşa ilçesindeki önde gelen diyetisyenlerinden birisidir. Diyette uzman olan ve yıllarca alanında bilgi birikimini artıran meslektaşımız, sağlıklı yaşam konusunda her türlü yardımı hizmetleriyle destek vermektedir. Doktor hek...

    Antalya,Muratpaşa

    flag

    Türkiye’nin en önemli şehirlerinden Muratpaşa, Antalya'da omuzlarından Diyetisyen Gül Uygun’u taşır. Diyetisyen Gül Uygun, çok renkli geçmişi ile her sene hedeflerine ulaşmayı başarabilmektedir. Diyetisyen Gül Uygun, harika sağlık ve fitness hizmetleriyle tüm potansiyel...

    Antalya,Muratpaşa

    flag

    Uzman Diyetisyen Başak Karakaya, içinde bulunmakta olduğumuz sağlık sektörünün en önemli alanlarından birisi olan beslenme sahasında uzun yıllardan beri Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde hizmetinin sürmektedir. Güncel ve konularındaki gelişmelere dikkat ederek sağlıklı be...