Diyetisyen İpek Ulu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diyetisyen İpek Ulu

Diyetisyenler
  • 5

Diyetisyen İpek Ulu, Samsun İlkadım'da hizmet vermektedir. Diyetisyenlik uzman müdürü İpek Ulu ve ekibije konusunda çok deneyimli olan bu uzman ekipleri, kişisel diyet programlarınız ile ilgili tavsiyelerde bulunmak, sağlıklı beslenmeyi tercih etmek, kilo alma veya verme sorunlarınız hakkında profesyonel tavsiyeler vermek ve hastaların yaşam tarzlarına göre özel yemek planları hazırlamada yardımcı olmaktadır.

Diyetisyen İpek Ulu ve diyet ekibi, aynı zamanda obezite hastalarının tedavisini de planlamaya yardımcı olmak için gereken tıbbi önerileri sunmaktadır. Pek çok hasta, farklı tıbbi sorunları nedeniyle ideal kilolarına ulaşamıyordu ancak Diyetisyen İpek Ulu ve ekibi sayesinde bu sorunların üzerine gitmeye başladılar.

İpek Ulu ve ekibi, son derece saygın ve samimi bir yaklaşımları olan deneyimli diyetisyeni muadele etmektedir. Böylece her hasta, aradıkları kişisel desteği kolaylıkla alabilmekte ve en önemlisi hedeflerine ulaşmaktadır. Bununla birlikte, her çalışanın kendilerini geliştirmeyi sürdürdüğünden emin olmak için kişisel ve mesleki eğitime de yoğunlaşıyoruz.

Müşteri Yorumları
T
TARIK EKER
  • 5
    • 30.03.2023
    I
    Isa Yigit
  • 5
    • 19.01.2023

    Diğer Firmalar

    Diyetisyen Sedanur Altıparmak Sağlıklı Beslenme ve Diyet Kliniği, sağlıklı beslenmeyi ve diyet programlarını desteklemek adına kurulmuştur. Samsun ilindeki İlkadım bölgesinde yer alan diyet kliniğimizden her bir hasta kişisel ihtiyaçlarına göre şekillenecek özel tasarım...