Diyetisyen Fatma Kiliç Yilmaz Sağlikli Yaşam Ve Diyet Merkezi - Andulasyon Terapi Uzmani - Kayseri Diyetisyen

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diyetisyen Fatma Kiliç Yilmaz Sağlikli Yaşam Ve Diyet Merkezi - Andulasyon Terapi Uzmani - Kayseri Diyetisyen

Diyetisyenler
  • 5

Diyetisyen Fatma Kiliç Yilmaz Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi, Melikgazi ilçesinde özel bir diyetisyenlik hizmetidir. Uzman ekibimizin temel prensibi; vücut ağırlığını kontrol altına almak için gerekli olan1 sizin birtakım sağlık problemlerinin ve hastalıkların teşhis edilmesi ve tedavi yöntemlerinin belirlenmesidir. Tedavi ve çözüm yöntemlerini, ailenize özel olarak hazırlayan uzmanlarımız sayesinde sağlığınızın muhafazasına yardımcı olmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda konforlu atmosferde ve keyifli ortamda hayatınız boyunca dengeli bir beslenmeyi ve hayat tarzınızı değiştirerek de diyet hedeflerinize ulaşmanızı sağlamaya çalışıyoruz.

Spor bilimi, andulasyon terapisi, zkasa Plani Sunumu, Besin/Beslenme Programları ve beslenme yardımları gibi farklı becerileri sunmaktayız. Her bireysel tedavi planlarında, sonuçlar için en uygun yöntemleri seçiyoruz. Bizimle çalışan diyetisyen profesyonellerimiz, size ne kadar ve nasıl besleneceğinizi ve hayata geçirmek için size yardımcı olacak beşeri aracıları sunmak için deneyimli, <> dolu ellerdir.

Diyetisyen Fatma Kılıç Yılmaz Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi, sizin sağlığınıza değer vermektedir. Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezimiz, <> / <> sadece sağlığınızı geliştirmek amacıyla, diyet tedaviden beslenme programlarına kadar getirdiğiniz tüm problemlere odaklanmıştır. Rehberlerimiz tarafından geliştirilen diyet ve başka programlar, her yaş ve cinsiyetteki kişilerin gereksinimlerine uygun şekilde ayarlanabilmektedir. Ayrıca üyelerimizin daima destekleyici ve hitap edici ortami de garanti edebilmektedir. Çoklu ödüllü olan ekolojik Ye.mlere ait paha biçilmez bir desteğimiz bulunmaktadır.

Kendinizi evinizin sevgi dolu ortamında rahat hissedecek ve yeni doğmuş bir çocuk kadar şefkatli olacaksınız. Sağlıklı yaşamın kapısını açmak ve sizinle beraber zihinsel, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı artırmak için aşağıdaki haklarımızı kullanmak isteyeceksiniz: Spor Bilimi, Andulasyon Terapi Uzmanlığı, Diyet Planları Sunumu, Besin ve beslenme Programları ve Beslenme Yardımları.

Müşteri Yorumları
T
Tuğba Durdu
  • Oğlum için geldik ilgisi motivesi çok iyi oğlum mutlu ve keyifle sağlıklı yaşamayı ogrendi hatta bizde,güvenimiz boşa çıkmadı fatma hanımla sağlıklı mutlu hayata merhaba ????

  • 5
    • 22.05.2023
    A
    Arife Dalmaz
    • Fatma hocamla öncelikle iyi ki yollarımızı kesişmis hayatıma çok güzel dokundu 9 ayda 44 kilo verdim sayesinde başaramazsın dediler ama hocamızın motivesiyle ve benim azmimle çok güzel bir başarı hikayesi yakaladık diyabet hastası olma yolundan da dönmüş bulunuyorum sağlıklı beslenme sayesinde iyi ki varsınız hocam iyi ki kesişmis yollarımız ????????????

  • 5
    • 03.05.2023
    Z
    Zehra Dalmaz
    • Fatma Hocamızı bundan 10 ay önce birisi tavsiye etti ve 9 ayda annem tam 44 kilo verdi hem annemin çabasıyla iradesiyle hem de fatma hocamızın sayesinde kimse başaramaz sanmıştı mide ameliyatı önermişti ama ameliyata gerek kalmadığını çok güzel kanıtlamış oldular ve diyabet hastası olma yolunda giderken sağlıklı beslenme sayesinde de diyabet riski önlendi hocamıza çok teşekkür ediyoruz iyi ki tanımışız sizi annemin hayatına çok güzel dokunmuş oldunuz iyi ki varsınız başarılarınızın devamını diliyorum ????????

  • 5
    • 02.05.2023
    A
    Arzu Orhan
    • Tanıdığım işinde uzman tek diyetisyen Gülen yüzüyle eriyor insan bi kere iyiki tanımışım sizi Fatma hocam ????❤️????

  • 5
    • 15.04.2023
    A
    Alper Güngör
    • Fatma hocam mükemmel sıcak kanlı işinin hakkını veren insandır kesinlikle veremeyecegim kiloları verdirdi bana çok teşekkür ediyorum

  • 5
    • 12.04.2023

    Diğer Firmalar

    Kayseri,Melikgazi

    flag

    Kayseri'de faaliyet gösteren Dyt. Mine Türk, Diyetisyen; beslenme ve diyet ile ilgili tüm hizmetleri sağlamak ve belirlenen hedeflere ulaşılabilmesi için yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur. Şirketimiz, sağlıklı beslenmeyi ve sporu benimseyerek hedeflerinize ulaşmanızda...

    Kayseri Diyetisyen | İrem Saraç Beslenme Ve Diyet olarak, günümüzde yaşam tarzımızın bir parçası haline gelen sağlıklı beslenmenin önemini bilen, kaliteli ve sağlıklı bir diyet planı sunmak için ortaya çıktık. Kocasinan ve çevresinde hizmet veren firmamız, her bir hasta...