Diyetisyen Erdal Atahan

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diyetisyen Erdal Atahan

Diyetisyenler
  • 5

Diyetisyen Erdal Atahan, Hatay'ın Antakya ilçesi yerleşim merkezinde; kişisel diyet, sağlıklı yaşam, beslenme ve sindirim sistemini hedef alan profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Sahip olduğumuz tecrübe ve araştırmalarla doğru diyet programları ve beslenme planlaması çözümleri sunmaktan öte; vücutta meydana gelen mikro besinsel eksikliklerin giderilmesini amaçlayan tüm tedavileri ve destekleri vermek için buradayız.

Kalite politikamızın en temel prensibi olan "müşteri memnuniyeti"; diyete uygun gıdalar vermekle de sınırlı kalmayıp, doktorlar tarafından yazılması gereken düzenli ilaçlar veya mevcut ilaçların kullanım sürelerinin uzatılması gibi konulara kadar geniş bir destek içermektedir.

İçeriğimiz, kişisel diyet programlarının oluşturulmasından; tüm besin ve gıda kaynaklarından besinlerin seçilmesi ve toplanmasına kadar her düzey Kunduz şahaneyidir. Hem bilimize sürekli olarak yenilikler eklemek hem de en üst düzeyde sağlıklı yaşam sürdürmek için müşterilere destek veriyoruz.

Müşteri Yorumları
u
uğur tatar
  • İstanbul sosyetesinin ünlü diyetisyeni ????

  • 5
    • 26.09.2018

    Diğer Firmalar

    Hatay,Antakya

    flag

    Diyetisyen İrem Duman olarak sektördeki en güvenilir ve profesyonel diyetisyenlerden biri olarak Hatay, Antakya'dan hizmet vermekteyiz. 20 yılı aşkın profesyonel deneyimimizle hastalarımıza vücudumuzun ve zindelik durumumuzun sağlığı ile ilgili sürekli danışmanlık hizme...