Diyetisyen Beyza Ünlü

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diyetisyen Beyza Ünlü

Diyetisyenler
  • 0

Diyetisyen Beyza Ünlü, Samsun'un İlkadım ilçesinde faaliyet gösteren diyetisyenlik konusunda deneyimli bir profesyoneldir. 10 yıllık mesleki tecrübe ile her daim müşterilerinin amacına uygun bir beslenme programı oluşturarak sağlıklı ve mutlu olmalarını hedefleyen Diyetisyen Beyza Ünlü, her diyetisyenin arzu ettiği danışanlarını size sunmaktan onur duyar.

Yüksek nitelikte yaşam danışmanlığı hizmetini kendisi vermektedir. Çoğu kişinin başarılı bir diyet listesi oluşturamayacağını bildiğinden, Diyetisyen Beyza Ünlü mesleki konularda özellikle yetkin bir şekilde danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Eğer vücudunuz için sağlıklı ve doğru bir diyet uygulamak istiyorsanız, Diyetisyen Beyza Ünlü ile başarıramasanız hiçbir zaman bulamayacağınız rehberlik hizmetleri alabilirsiniz.

O beş yıllık deneyimi sayesinde en etkili ve uygun diyet programlarını sizin için oluşturmaya hazırdır. Ayrıca, Diyetisyen Beyza Ünlü sağlık sorunlarıyla ilgili olarak her türlü prosedürleri, testleri ve tetkikiye de değinerek müşterilerine yardımcı olmaktan memnuniyet duymaktadır.

Size uzman diyetisyen ve bilgi danışmanlığı hizmeti sunan Diyetisyen Beyza Ünlü, kaliteli ürünler, hızlı servis, müşteri itinali ve dostane hizmet ruhuyla sizinle beraber. Tüm müşteriyi özenle inceledikten sonra, kişisel hedefleri olan bir program oluşturmak için çabalıyoruz. Böylece sağlık ve mutluluğunuzu oralara getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Diğer Firmalar

Samsun,İlkadım

flag

Diyetisyen İpek Ulu, Samsun İlkadım'da hizmet vermektedir. Diyetisyenlik uzman müdürü İpek Ulu ve ekibije konusunda çok deneyimli olan bu uzman ekipleri, kişisel diyet programlarınız ile ilgili tavsiyelerde bulunmak, sağlıklı beslenmeyi tercih etmek, kilo alma veya verm...

Diyetisyen Sedanur Altıparmak Sağlıklı Beslenme ve Diyet Kliniği, sağlıklı beslenmeyi ve diyet programlarını desteklemek adına kurulmuştur. Samsun ilindeki İlkadım bölgesinde yer alan diyet kliniğimizden her bir hasta kişisel ihtiyaçlarına göre şekillenecek özel tasarım...