Diyetisyen Aslı Öztürk

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diyetisyen Aslı Öztürk

Diyetisyenler
  • 0

Diyetisyen Aslı Öztürk, Hatay ve Antakya alanındaki sağlık konularına odaklanmış uzman diyetisyeni olarak hizmet vermektedir. Bireylerin sağlıklı beslenmeye ve yaşam tarzına önem veren ekibi ile sizlere en iyi desteği sunma amacıyla ortaya çıkmıştır. Sağlıklı beslenmek ve sorunsuz bir yaşam sürmek herkesin hakkıdır – bu nedenle deneyimli ve profesyonel ekibimizden memnun kalacağınızdan eminiz.

Diyetisyen Aslı Öztürk, obezite, kilo verme programları, çocuk & ergen diyetleri, sporcu beslenmesi, menopoz dönemi beslenmesi, diyabet beslenmesi, yenidoğan beslenmesi gibi tüm diyet hesaplama servislerinde üstün tecrübe sunmaktadır. Ekibimiz aynı zamanda sağlık yaklaşımı tutumlarının geliştirilmesi ve davranış değişikliklerinin kolaylaştırılması konularında danışmanlık ve destek hizmetleri sunmaktadır.

Sağlıklı beslenme için eğitim ve egzersiz programlarının yanı sıra kendi mükemmel beslenme programını zaman zaman değiştirebilen bir diyet ihtiyacınız olduğunda, Diyetisyen Aslı Öztürk her zaman ziyaret etmeniz gereken adrestir. Eğer sokakta birarken 0 kalorili sandviçler yiyebilir misiniz? Derlemelerde slatta asitli meyvelerle ne kadar ne kadar pişirmek gerekir? Ya da evdeki pastırmalarınızın porsiyonları kaç toplama? Bu gibi konularda daha fazla bilgi edinmek için Diyetisyen Aslı Öztürk’ün hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Tüm çözümler oluşturmamız ve isteklerinize öncelik vermek için bireysel ve kişisel ilgi ile her zaman yardımcı olacağımıza inanıyoruz. Neyin doğru olduğunu ve neyin doğru olmadığını öğrenmek için kesinlikle arayın.

Diğer Firmalar

Hatay,Antakya

flag

Diyetisyen Erdal Atahan, Hatay'ın Antakya ilçesi yerleşim merkezinde; kişisel diyet, sağlıklı yaşam, beslenme ve sindirim sistemini hedef alan profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Sahip olduğumuz tecrübe ve araştırmalarla doğru diyet programları ve beslenme planlaması çö...

Hatay,Antakya

flag

Diyetisyen İrem Duman olarak sektördeki en güvenilir ve profesyonel diyetisyenlerden biri olarak Hatay, Antakya'dan hizmet vermekteyiz. 20 yılı aşkın profesyonel deneyimimizle hastalarımıza vücudumuzun ve zindelik durumumuzun sağlığı ile ilgili sürekli danışmanlık hizme...