Diversey Kimya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diversey Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Diversey Kimya, 1998 yılında Antalya'da kurulmuş bir kimya tesisidir. Kurulduğu 1998 yılından bu yana, Diversey Kimya sektöre zengin tecrübe, tutkusu ile farklı alanlarda ürün ve hizmetler sunmaktadır.

Kendilerine sunulan ürünlerin kalitesinden emin olan ekip, müşteri odaklı bir yaklaşım benimser ve her zaman son derece profesyonel bir şekilde işlemlerini gerçekleştirir. Aynı zamanda hem rekabetçi olmak hem de estetik, sağlam ve uzun ömürlü ürünlerin beklentilerini mümkün olan en yüksek derecede karşılamaya çalışırlar.

Müşterilerinin gereksinimleri için yaşanan değişiklikleri yakından takip ederek, bu alandaki gelişmeleri takiben, ürünlerinin kalitesini artırmak için yenilikçi üretim ve pazarlama teknikleri uygularlar. Ayrıca, kooperativizm başta olmak üzere, sosyal tabanlı faaliyetlerde bulunurlar.

Diversey Kimya, satış sonrası desteği ile müşterilerini memnun etmeye devam etmekte ve her biri eğitimli ve tecrübeli mühendisleri tarafından desteklenmektedir. Böylelikle üretimin başarısı her zaman önceliği yapılmış olur ve her zaman mükemmel sonuçlar alınmış olur.

Diğer Firmalar

Hsm Kimya

Kimya Şirketleri

Antalya,Konyaaltı

flag

Hsm Kimya, 2004 yılında Antalya, Konyaaltı'da kurulmuş bir sektörel kimya şirketidir. Bu güne dek müşterilerimize, üstün kalite bazındaki ürünlerimizle hizmet etmeyi başardık. Düzenli seferler aracılığıyla Türkiye ve Avrupa pazarına ürünlerimizi ulaştırmaktayız. Ürünler...