Dişhekimi Hüseyin Taşkan

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dişhekimi Hüseyin Taşkan

Diş Hekimleri
  • 5

Dişhekimi Hüseyin Taşkan, 2011 yılından günümüze Elazığ'da hizmet vermek üzere açılan Ağız ve Diş Sağlığı sektöründe profesyonel bir sağlık kuruluşudur. Kuruluşunu gerçekleştiren görev alanında en yetkin ve tecrübeli ekibimiz, standartların üst seviyede olmasını en önemli prensipsi olarak benimsemektedir.

Uzman hekimlerimiz tarafından sunulan her türlü tedavi; muhtemel varsa protez, implant, boneler implant, implant tedavisi, cerrahi ameliyatlar, periodontoloji ve malokluzyonlar gibi tedaviler modern bir şekilde tecrübe edilmektedir. Kişisel çözümlerimiz mükemmelliği yakalamak amacıyla, tüm ihtiyaçları karşılamak için beslenme bozuklukları, çocuk diş hastalıkları, girişimsel dişhekimliği, ortodonti ve ömür boyu sürdürülebilir diş sağlığı gibi konular dahilinde gerçekleşmektedir.

Hizmetlerimiz daima klinik norm ve standartlarındaki yüksek ve uyumlu seviyeyi korumayı hedeflemektedir. Hedeflerimiz arasında parça uyuşturma (cerrahi olduğu kadar prostetik) kategorisindeki genel sağlık uzmanlıklarının haricinde, akademik alanda uluslararası literatür üzerine doktara ve makale çalışmalarını da sayabiliriz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede koruyarak, siz değerli müşterilerime en kapsamlı etkiyi verebilmek adına gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Kurumsal Diş Sağlığı Tedavi Merkezi olarak, her yaş grubuna hitap eden teknolojik donanımlar ve gelişmiş cihazlarla hastaneye başvuran her hastaya sertifikalı profesyonellerimiz ve uzman ekibimiz tarafından etkin bir tedavi sunuyoruz.

Seksiyonumuz mühendisliği ile son teknoloji ürünleri ile müdahale etmekte ve en kaliteli ürünleri kullanmakta olup, tüm bu süreci nihai sonuçlar cümlesi ile tamamlamakta ve de beklentileri karşılamaktadır.

Dişhekimi Hüseyin Taşkan olarak, konum olarak Elazığ yerleşken,tamamen insana odaklanmış, kaliteden ödün vermeyen ve anlayışı ortaya çıkarılmış bir müşteri, hasta ve arkadaşlara özel politikayı ve vizyonu olan merkez olarak hizmetinizdeyiz ve gerekli desteği sağlamaktan asla çekinmeyiz.

Müşteri Yorumları
R
Ramazan Gundogdu
  • Değerli hocam ve ekibine teşekkür ediyorum. Oldukça profesyonel hizmet sunuyorlar. Klinikleri olması gerektiği gibi çok hijyenik ve temiz, ziyaretçilerine yaklaşımları gayet nazik ve güleryüzlü, tedavileri ve uygulamaları çok başarılı.

  • 5
    • 13.11.2021
    v
    vahap güldaş
  • 5
    • 10.01.2021
    P
    Pınar Bayrak
    • Tecrübesi iş disiplini titizliğiyle kesinlikle memnun kalınacak diş hekimi..????????

  • 5
    • 04.12.2020
    N
    Namer Surner
    • Doguanadolu ve Guneydogunun en iyi en basarili dishekimi... Kisiye ozel tavsiyeleri ve izledigi yol ile fobi kalmiyor, caresiz gibi gorunen dis sorunlarini hallediyor ve bir egitim verir gibi anlatiyor sorunu size. Elinin hafifligi MAAŞAALLAH... Diger dis hekimlerimiz de basarili lakin Huseyin hoca bambaska birisi... Allah sevdiklerine bagislasin ve Elazigimizdan eksik etmesin... Bu yorum tum ailemizin yorumu hepimiz cok memnunuz...

  • 5
    • 05.11.2020
    m
    mine akboyracı ağın
    • Hüseyin bey sayesinde bu fobimi yenmiş bulundum. Çok temiz ve titiz çalışıyor, eli çok hafif. Elazığ'daki en iyi diş hekimi demişlerdi. Çok doğru tesbitmiş.????

  • 5
    • 06.03.2019

    Diğer Firmalar

    Dr. Hüseyin Taşkan

    Diş Hekimleri

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Dr Hüseyin Taşkan, 2007 senesinde Elazığ'da kurulmuş olup özel Ağız Ve Diş Sağlığı sektöründe hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyeti ve sağlık alanlarında daima sıfır hataya kesin odaklanan ekibimiz, her yaştan müşterilerimize yönelik teknolojik yaklaşımla en yüksek st...

    Dr. Bilge Zengin

    Diş Hekimleri

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Dr Bilge Zengin, 2007 yılında Elazığ'da kurulmuş bir diş hekimi sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Bir çok hastamız olmasının yanı sıra sağlığa olan katkımızı kanıtlamak için her geçen gün hizmet kalitemizi daha da arttırm ne amacıyla çaba sarf etmekteyiz. Sektö...

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Teknik Ortamed ve Protez San. LTD. ŞTİ.'nin kuruluşu 2014 yılına ulaşmıştır. Elaziğ Teknik Ortez-Protez, 2014 yılında Elazığ'da kurulmuştur. Biz Elazığ Teknik Ortamed ve Protez San. LTD. ŞTİ., ortopedik ortez-protez sistemleri ve destekleyici cihazların üretiminde ve sa...

    Dr. Turgut Papila

    Diş Hekimleri

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Dr Turgut Papila ; 2016 yılından bu yana ağız ve diş sağlığı sektörünün hem Elazığ’da hem de çevre illerde bireysel/toplumsal olarak gelişmesi adına katkı sunmak amacıyla faaliyetler göstermektedir. Firmamız, gerekli insiyatifleri alarak mümkün olduğunca gelişmiş imkanl...