Diş Hekimi Murat Seyitoğlu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diş Hekimi Murat Seyitoğlu

Diş Hekimleri
  • 5

Diş Hekimi Murat Seyitoğlu, diş hekimliğinde önemli bir adım olan Batman'da 2019 yılında kurulmuştur. Kalite standartlarını her zaman üst düzeyde tutan ve müşterileri ile sağlıklı, üstün hizmet anlayışını paylaşan Diş Hekmi Murat Seyitoğlu, çalışkan donanımı ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli diş hekimliği alanında yardımcı oluyor.

Hastalarının her zaman memnuniyetini göz önünde bulunduran firmamız, modern tıbbi teknolojinin sunduğu detaylı bilgiyi de hizmetlerinde kullanıyor. Yüce Tıbbın ilkelerini tam olarak umuyoruz. En iyi uluslararası standartlara uygun olarak araştırma ve geliştirme çalışmaları gerçekleştiriyor ve bu sayede hastaların teşhis edilmelerini ve tedaviye alınmalarını kolaylaştırıyoruz.

Satış sonrası destek çalışmalarımız ise, maksimum verimlilik sağlamak için değerlendirilmektedir. Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda kaliteyi yakalamak üzere mümkün olan en iyi çözümleri sunmayı amaçlıyoruz. Hazırladığımız diş hekimliği planları sayesinde sizlerin daha kolay karar vermenizi sağlıyoruz. Hizmet kalitemizi arttırmak, müşteri memnuniyetini yükseltmek ve üstün kalite standardını korumak için her gün önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Değerli hastalarımıza, aynı zamanda bölgemizin diş hekimliği gereksinimlerine cevap veren Diş Hekmi Murat Seyitoğlu ile hayatınızdaki farkı görebilirsiniz. Müşterilerimize verdiğimiz ekstra hizmetler ile onların diş seviyesini artırıyoruz ve her zaman memnuniyet, kalite ve standartlarımızı sağlıyoruz.

Müşteri Yorumları
b
baldar emina Aydin
  • 5
    • 10.08.2018
    M
    MURAT SATILMIŞ
  • 5
    • 10.08.2018

    Diğer Firmalar

    Batman,Batman Merkez

    flag

    Habib Bulut & Dt. Zeynep Ekmez 1992'de kurulan Batman, Batman merkezli diş doktoru olarak hizmet vermeye başladı. Güvenilir bir ortamda müşterisine kaliteli ve standartlara uygun hizmet sunmayı hedeflemekteyiz. Bilimsel görüşlerle inceleme yaparak teşhisleri koymak ve i...

    Batman,Batman Merkez

    flag

    Batman Ağız Ve Diş Sağlığı Merkez, 1996 yılında kurulmuş olan bir diş hekimliği kliniğidir. Bu özel tıp merkezi, konumu itibariyle Batman il merkezinde bulunmaktadır. Önceden genel bir sağlık merkezi olarak hizmet veren şirketin temelleri 2008 yılında desteklenmiş ve Ba...