Diş Hekimi Muhammed İleri

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diş Hekimi Muhammed İleri

Diş Hekimleri
  • 5
'ta köklü bir diş hekimi olarak, Geleneksel Diş Doktoru Muhammed İleri'ni 2019 yılında kurduk. Diş doktorluğunda 30 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Muhammed İleri ve takımı, pesoneline çok değer veriyor.

Sağlık hizmetlerinin sunulduğu bu özverili ortamda hayatı kolaylaştırmaya ve herkesin amacına ulaşmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Diş hekimliğindeki geniş deneyimimizi en iyi sağlık hizmetlerini sunabilmek için kullanıyoruz. Hedefimiz, sağlık alanında yenilikçi yaklaşımlarla mükemmel sonuçlar elde etmek ve Sivas toplumunu inceleyerek iyi tedavi edip hastalarımıza teşvik etmektir.

Diş Hekimi Muhammed İleri şirketimizden beklediğimiz temel ilkeler: Kalite, Güvenilirlik, Müşteri memnuniyeti ve Adil fiyatlardır. Tüm personelimiz bu ilkelerin önemini kavramaya zorlanmadan yürütmek için eğitildiler. Ayrıca, modern ve yenilikçi teknolojileri inceleyerek arzu edilen tedavileri müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz.

Bizimle çalışan herkesi takdir ediyoruz. Özel yaşam koçluğu, psikolojik destek ve önceden planlanmış programların uygulanması gibi pek çok nedenle onların motivasyonlarını arttırmaktan büyük memnuniyet ve gurur duyuyoruz. Uzun vadeli ilişki kurmak istediğimiz hastalarımızla da iletişim kurarak karşılıklı güven oluşturmaya çalışıyoruz.

Müşteri Yorumları
E
Emre Ceylan
  • 5
    • 10.03.2021
    H
    Hatice Dikme
  • 5
    • 18.01.2021

    Diğer Firmalar

    Dt.kübra Bayram

    Diş Hekimleri

    Sivas,Sivas Merkez

    flag

    Dt Kübra Bayram Makinesi, 2002'den beri Sivas'ta sektörde öncü bir rol oynamak için hizmet veriyor. Bir diş hekimliği ortağı olan kuruluşun, tecrübeli ve uzman ekibi sayesinde sağlık hizmetleri sunuyor. Prensip olarak her hastaya bireysel yaklaşım ile öncelik veriyoruz....

    il çevresinde Özel Beyaz Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği OBD 2018 yılından bu yana Sivas'ta bir diş hekimi olarak hizmet vermektedir. Poliklinik operasyonları için uygun güvenli ve kaliteli ortamlar sağlar. OBD'nın iki profesyonel uzman ile Sivas çevresindeki kişi...