Diş Hekimi Hasan Memiş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Diş Hekimi Hasan Memiş

Diş Hekimleri
  • 0

Diş Hekimi Hasan Memiş hakkında; 1995 senesinde Tekirdağ'da kurulan klinik; Diş Hekimi Hasan Memiş Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğine ait olan firmamız siz değerli hastalarımız için her zaman kaliteli hizmetlerin en üst düzeyde sağlanmasına odaklanmıştır.

Kliniğimiz uzman hekimlerimiz, benzersiz teknoloji ve özel masrafları vermekte oldukça titizdir. Ortodontik, protetik, estetik, yüz ve çene cerrahisi, pediatrik ve implant gibi daha birçok alanda her zaman hastalarımıza kusursuz sonuçlar elde etmeyi amaç edinmiştir.

15 yıldır faaliyet gösteren kliniğimiz, hastalarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için uzman ekibimizi, yüksek kalitede malzemelerimizi ve ticari tedarikçilerimizi entegre etmektedir. Böylece müşterilerimiz için en sağlıklı ve yenilikçi ağız ve diş sağlığı analizi, tedavi ve takip hizmetlerini sunma şansı yakalamıştır. Diş Hekimi Hasan Memiş olarak, hastalarımızın hayat kalitesine destek sağlayan hizmetlerimizle onları güvence altına almaktan asla çekinmemeyiz.

Hastane odamızda 25 yılı aşkın tecrübesi olan uzman kadromuzdan ilgili bilgiler alabilirsiniz. Uzmanlık alanları arasında dişlerin temizlenmesi, diş etleri ve diş eti arasındaki problemlerin tedavisi, diş beyazlatma, implantasyon vb. bulunmaktadır. Kliniğimizdeki tüm uzmanlar Diş Hekimi Odası tarafından yetkilendirilmiştir.

Her zaman hastalarımızı öncelikli tutmak için çaba sarf etmekten memnuniyet duymaktayız. Diş Hekimi Hasan Memiş olarak, tüm tedaviye oturan hastalara güvenilir sonuçlar vererek profesyonel bir yaklaşımla hizmet sunmaya devam ediyoruz.

Diğer Firmalar

Dr Gürsu Ülger

Diş Hekimleri

Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

flag

Dr Gürsu Ülger, 2018 yılında Tekirdağ’da kurulmuş, sektöründe lider bir diş doktoru ve implant firmasıdır. Şirketin amacı sağlık konularına kalite ve bilimsel çözümler getirmektir. Dr. Gürsu Ülger, tüm güncel teknolojileri uygulamak ve müşterilerine en iyi tedavi ortaml...

Dr. Alev Solak

Diş Hekimleri

Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

flag

Dr Alev Solak, 2003 yılında Tekirdağ’da hizmet vermeye başlamış diş hekimliği kliniğidir. Çağdaş teknolojiyi kullanan, profesyonel bir ortamda ortodontik, estetik ve lazer gibi tedaviyi veren Dr. Alev Solak, siz değerli hastalarına en iyi hizmeti ön planda tutmak için h...

Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

flag

Erdogan Diş Kliniği, 1991 yılında Tekirdağ'da kurulmuş olup müşterilerimize en kaliteli sağlık hizmeti veren diş doktoru sektöründe öncü bir isimdir. Tarih boyunca araştırma ve uygulama alanındaki bilgi birikimimizi geliştirmek ve hastalarımıza daha kaliteli hale getirm...