Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dipol Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Dipol Kimya, 1991 yılında Gaziantep'te kurulmuş ve sektörel çalışmalarına bu güne dek aralıksız devam eden bir kimya firmasıdır. Şehitkamil merkezli olarak faaliyet gösteren bu kuruluşa ait ürünleri evrensel standartlara uygun olarak dağıtımlarını sağlamakla beraber, sürdürülebilir verimliliği teşvik ederek her zaman siz müşterilerimizin ihtiyaçlarını ilk sırada tutuyoruz. Dipol Kimya'nın başarısında ise öncelikli olarak deneyimli ve uzman kadrosu, dayanıklı işbirlikleri, gelişmiş teknoloji ve modern çözümler sunan hizmetleri yer alıyor.

Tüm bu değerlerimize dayanarak, Dipol Kimya ürünleriyle mevcut ve potansiyel müşterilerimize mesai saatlerinin ötesinde verimli sonuçlar ortaya koyuyor ve onların tüm taleplerine cevap vermeyi amaçlıyoruz. Firmamız daha büyük bir hedefe doğru yürümeyi, müşteri memnuniyetini her zaman ilk öncelik olarak kabul ederek, firmamızın kalitesini korumayı hedeflemektedir.

Tüm paletten arz edilen ürünleri ile Dipol Kimya, mükemmel olduğuna inandığı müşteri memnuniyetini elde etmek için tüm çabayı sarf ediyor. Teknolojinin hızıyla birlikte kaliteli ve yenilikçi çözümler bulmayı amaçlayan firmanın müşterilerine sunduğu 5 yıl süresince uzun vadeli destekleri, daha dinamik ve kalıcı sonuçlar elde edebilmek için tasarlanmıştır.

Diğer Firmalar

Pınar Kimya

Kimya Şirketleri

Gaziantep,Şehitkamil

flag

Pınar Kimya 1996 yılında kurulan Gaziantep, Şehitkamil merkezli kimya firmasıdır. Kuruluşundan bu yana, sektöre katma değeri yüksek ürünlerle müşterilerimize sunmaya özen gösteriyoruz. Müşteri memnuniyeti, sunduğumuz ürünlerin kalitesini toparlayacak ve en iyi hizmeti s...

Zeugma Kimya

Kimya Şirketleri

Gaziantep,Şehitkamil

flag

Zeugma Kimya, 1997 yılında kurulan Gaziantep'te bulunan profesyonel bir kimya tesisidir. Zeugma Kimya, üre, formaldehit, bağlayıcılar ve polimerlerden oluşan karmaşık kimyasal maddeler imal etmektedir. Küçük kimyasal tesisindeki ürün yelpazesi, sektördeki rekabet gücünü...