Deva Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Deva Eczanesi

Eczaneler
  • 5

Deva Eczanesi 2003 yılında Çorum'da faaliyetlerine başlamıştır. Sektörümüz Sağlık ve Eczaneler olarak, Emniyet Müdürlüğünün kontrolleri sayesinde güvenilirlik sağlamış, piyasaya iyi hizmetler sunmuştur.

Deva Eczanesi 5 farklı bölgede özverili personelimizle, yaklaşık 65 müşteriye hergün hizmet vermekte olup, dünyaya karşı sorumluluklarıyla ekip çalışmasının getirdiği elverişli koşulları hakkıyla üst düzey tedavi ve servis sağlamaya çalışmaktadır. İnsani değerler ve kolayca erişilebilirlik her zaman öncelikli olarak tutulmaktadır.

Deva Eczanesi, tüm insanların hayatlarını kolaylaştıran eczane hizmetleriyle, hasta ve doktor arasındaki ilaç alış verişi hizmetini en yüksek kalitede sağlayarak, insan sağlığı sektörüne değer katmıştır. Bu arada kültürümüzün önemli olduğunu da vurgulamak isteriz: Mekanik sistemlerin gelişiminden çok, insan gücünün odak noktasında tutulması.

Misyonumuz, Deva Eczanesi'nin güvenilir, verimli ve etkin bir hizmet sunacak şekilde; sağlık sektörüne esnek, inovatif çözümler sunmak; her müşterinin hasta bakımına ve sağlık gereksinimlerine odaklanarak; en yüksek nitelikli hayat standartlarını geliştirmek üzere tanımlanmıştır.

Deva Eczanesi olarak, üst düzey kalitede ve tutarlı hizmetleri, devamlı müşteri memnuniyeti ve yenilikçi yaklaşımları uygulayarak, geleceğin yakınında ilk sıralarda olmayı hedefliyoruz.

Müşteri Yorumları
H
Hüseyin Abacı
  • 5
    • 30.03.2018

    Diğer Firmalar