Deva Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Deva Eczanesi

Eczaneler
  • 3.7

Deva Eczanesi, Sektörü Eczane olan Balıkesir merkezli, 2019 yılında kurulmuş üretici bir firmadır. Seçkin Sağlık Çözüm Tedarikçisi olarak eczane ekipmanları ve stokların geniş seçenekler sunan sağlık hizmetlerini de içeren sağlık haberlerini paylaşmaktayız. Deva Eczanesi tüm müşterilerine pazarlamadan üretimlere kadar bütün yönleriyle sağlık hizmetlerinde destek olmak için profesyonel yaklaşımla ayrıcalıklı hizmetler sunmayı amaç etmiştir.

Fani ilaçlar, prolin yağlar, monoflake, topikal uygulamalar için yardımcı ilaçlar, ürünler ve kayba dayalı stoklar. Deva Eczanesi'nin pek çok alanda konforlu satın alma deneyimi vermeyi hedeflediğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda, ürünlerimiz depodan direkt otomatikşileştirilmiş olarak müşterilere balonuna gönderilir - uzun ve engelli arasındaki mesafeleri ortadan kaldırarak. Inovatif ürünlerimiz, geliştirilmiş teknolojilerin yanı sıra, en yenilikçi sağlık malzemelerinden oluşmaktadır.

Müşterileri ile açık bir diyalog içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Deva Eczanesi her durumda maksimum memnuniyeti sağlamak için kârlı fırsatlar sundu. Müşteri hizmetlerinin her zaman güvenli, hızlı ve güvenilir olmasını temin ediyoruz. Channels galerimizdeki diğer ürünlerimize erişim bu kanallar aracılığıyla da sağlanabilmektedir. Bizimle yaşadığınız tecrübeyi kaliteli, hızlı ve mükemmel olarak sunmak konusunda adanmışız. Misyonumuz ve vizyonumuz bu gibi başarıları elde etmemizi sağlamaktadır.

Müşteri Yorumları
S
SERKAN KOÇAK
  • Eh işte

  • 1
    • 14.08.2019
    A
    Ahmet Bilir
  • 5
    • 02.02.2019
    U
    Utku Bezek
  • 5
    • 25.09.2018

    Diğer Firmalar

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Huzur Eczanesi, 1990 yılında Balıkesir merkezinde kurulmuştur. Öncelikli hedefimiz her zaman vatandaşlarımızın sağlıklı olmasını sağlamaktır. Kaliteli ve güvenilir ürünler sunarak başarılı bir şekilde bugüne ulaştık. Eczacılık sektöründe 31 senedir hizmet veriyoruz. Bug...

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Yeni Kavunoğlu Eczanesi, 2018'de Balıkesir, Balıkesir Merkez’de kurulmuştur. Sektörel olarak Sağlık Eczanesi üzerine çalışmaktadır. Kurulduğu günden beri sağlık alanında insanların hizmetindeyiz. Profesyonel ekibimizle hastaların ve hayatın sürekli kolaylaşmasına hizmet...