Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Derya Kumaş

Kumaş Mağazaları
  • 0

Derya Kumaş 2014 yılından beri Gaziantep Şahinbey'de faaliyet göstermektedir. Aynı yıldan itibaren kumaş satışı ve dokuma alanlarında hizmet gösteren, özellikle ince işçilik ve takipçi layıkıyla ilgi ile en cömert ve desenli ürünleri sunmayı prensip edinen Derya Kumaş, özgün markasıyla ulusal pazarlarda modern konseptleri siz değerli müşterilerine sunmaktadır.

En kaliteli hammaddeleri temin etmek adına üreticilerden alınan kumaşların Türkiye'nin her yerinde satılan son ürünleri ile hem bireysel ihtiyaçlara hem de toptan siparişlerdeki kolaylıkları ortaya koymanın gayreti ile gece-gündüz demeden çalışan Derya Kumaş, çağın gerektirdiği teknolojiyi ve bilgiyi her zaman kullanmakta ve bu bilgi havuzu ile müşterilerine her türlü kumaşın kullandığı sanatı sunmaktan asla durmadan kesintisiz üretimini mümkün kılmaktadır.

Güneydoğu'nun up-to-date markası olan Derya Kumaş, en iddialı projelere imza atıyor ve trenddar tasarımları ile defalarca kendisini ispatlamıştır. Çoğu zaman firmamız sertifikalar aracılığı ile ulaştıracağı doğrulama taleplerine cevap vermiş ve bundan sonra da standartlar yükseltilerek üretime devam edilecektir.

Sanat, ticaret ve teknoloji ortamı olan Derya Kumaş siz müşteri kayığımız ile yenilikçi olmayı amaçlıyor ve her zaman bir adım öteye taşıma misyonuyla her tarafa hizmet sunuyor. Bu ATSSI alanında müşteri odaklı hizmet politikamız sayesinde size en iyi ürün ve hizmet kalitesini sunmaktan mutlu ve onurluyuz.

Diğer Firmalar