Derman Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Derman Eczanesi

Eczaneler
  • 5

Derman Eczanesi, Bolu ilinde yer alan ve 2015 yılında kurulmuş olan bir eczane şirketidir. Eczacılık mesleğine yaklaşık 10 yıl önce başladık ve bugün itibariyle, müşterilerin piyasada olmayan hiç bir ilaca erişemeyecekleri imkanlar sağlamaya kararlıyız.

Evimizde, sektörün en tam donanımlı ürünlerini kullanan ve onları hizmet etmek için modern teknolojileri ve beceri setlerini uzmanlaştıran profesyonelleri barındıran bir takımımız var. Gerekli belgelere sahibiz. Özellikle e-ticaret, eczacılık ve gereci verimliliği konusunda çalışmalarımız devam etmektedir.

Güvenilirlik ve Kalite İhtiyacınız var, bizimle çalışın. Müşterilerimizin memnuniyetini değerlendirerek her zaman iyi bir şekilde hareket ediyoruz. İşe yaptığımız yatırımlar ve gelişimi ihmal etmiyoruz.

Müşteri Yorumları
E
Emrullah Demir
  • 5
    • 01.05.2022

    Diğer Firmalar

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Yamaner Eczanesi, 1992 yılında Bolu ilinde, çağdaş teknoloji ile donatılan modern bir eczane olarak faaliyete başlamıştır. Yıllar içinde de güvenilen kaliteli hizmet anlayışı ile yoğun talep görmeye başlamış ve sağlık sektöründe merkezî konumunda hizmet vermektedir. Ecz...

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Gürün Eczanesi: 1996 yılından bu yana halkımıza hizmet vermektedir. Şu anda Bolu'da faaliyet gösteren Gürün Eczanesi, eczane sektöründe öncülük etmekten asla gocunmamaktadır. Gürün Eczanesi, ilkelerine bağlı kalarak sadece ilaç tedarikini yapmaktan çok daha fazlasını mü...