Demirkayalar Oto Yedek Parça

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Demirkayalar Oto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 5
iline ekonomik açıdan katkıda bulunmak üzere 2009 yılında faaliyete geçen Demirkayalar Oto Yedek Parça, otomobil yedek parçacılığı konusunda hassasiyetle çalışan bir firmadır. Firmamız müşteri temsilcilerimizin güler yüzlü ve uzman tecrübesi ile sizleri hizmet etmek için vardır. Firmamızda her zaman en kaliteli ve en uygun fiyatlı personel, ürünler ve hizmet sunulmaktadır. En deneyimli ve profesyonel satış temsilcileri tarafından detaylı bir yaklaşımla size yönelik olarak her türlü ürün ve servisi sunuyoruz. Yaklaşık 10 yıllık tecrübemiz ile sizlere sunduğumuz aklınıza gelmeyecek kadar çeşitli ürünleri kısa sürede teslim ediyoruz. Aynı zamanda müşterilerimizin her türlü Endüstriyel imalat ihtiyacını da cazip koşullar ile karşılamaktayız.

Tecrübeli Satış Temsilcileri: Müşteri memnuniyetini ilke edinen Demirkayalar Oto Yedek Parça, otomobil yedek parçaları ile ilgili bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek seviyesinde tecrübeli satış temsilcilerimiz mevcuttur. Teknik bilgi, anlayış ve uygulama alanında uzmanlıkları konusunda size yardımcı olmaya hazırdırlar. Sektöre deneyim sahibi araba tutkunlarının harika bir şekilde sizlere sunabilecekleri sundukları tüm ürünleri tanıtmaktadır.

Güvenilir Hizmet: Demirkayalar Oto Yedek Parça, otomobil yedek parçacılığı alanında güvenilir üretici ortaklarıyla her zaman nitelikli ürünler, kaliteli hizmet ve vade geçmeme garantisi sunmakta öncüdür. Tüm ürünlerimizin KDV dahil bedelleri oldukça ekonomiktir ve mevcut müşterilere farklı indirimler de sunmaktayız.

Firma Güncellemeleri: Demirkayalar Oto Yedek Parca'da firmamızın otomobil yedek parçaları yanında servis hizmetleri konusunda da sizlere ayırmış olduğu özel servisleri aracınızın bakım ve tamirleri için bir arada sunulmaktadır. Birebir tedarik, satış garantisi ve uzman kadrosu ile müşterilerimize en i

Müşteri Yorumları
S
Seçkin Arslan
  • Uzun yıllardır Kastamonu Sanayi Sitesinde güvenli alışverişin adresi. Müşteri memnuniyeti sağlama konusunda Alper Bey'e desteklerinden dolayı çok teşekkürler.

  • 5
    • 14.12.2022

    Diğer Firmalar

    Kurdaş Oto Yedek Parça

    Otomobil Yedek Parçacıları

    Kastamonu,Kastamonu Merkez

    flag

    Kurdaş Oto Yedek Parça , 2007 yılında Kastamonu'daki şubelerimiz ve geniş satış ağımızla faaliyete geçen otomobil yedek parçası sektöründeki lider firmalardandır. Özellikle satış sonrası, teknik servis ve hizmet kalitemiz ile müşterilerimizin beklentilerini gerçeğe dönü...