Demireller Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Demireller Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0
Bölgesi

Firma Adı: Demireller Madencilik Sektör: Madencilik Şirketidir. Kuruluş Yılı: 2014 olarak kurulmuştur. Şirketimiz, Mersin'deki Akdeniz bölgesindeki bir şehirde konumlanmıştır.

Demireller Madencilliği, tüm Türkiye'nin her alanına %99,9 saflıkta malzeme sağlayan madencilik sektöründe etkin ve güvenilir bir firmadır. Firmamız, üstün kalite standartlarıyla Türkiye genelinde öne çıkan önde gelen şirketlerden biridir. Önemli endüstriyel projelere imza atmış olmakla beraber, çok kısa sürede entegre üretim anlayışı ve kaliteli malzeme üretimi ile büyük başarıya ulaşmasını sağlamıştır.

Demireller Madenciliği çalışanları, üretecekleri malzemelerde en yüksek kaliteyi ve mükemmelliği garanti etmek amacıyla eğitim ve bilgi birikimine önem vermektedir. Müşterilerimize sunduğumuz her ürün ve hizmette en iyi nitelik ve performansı, her zaman yüksek standartlarda tutmak için ön yargısız bir yaklaşıma hep sahip olmuştur.

Demireller Madenciliğinin stratejisi, yeterli teknolojik donanıma sahip olmaktan geçer. Bu nedenle teknolojinin gelişmesine açık ve en son teknolojileri kullanarak en iyi kalite standartlarını sağlamayı hedefleyerek, çalışmalar yapmaktadır. Şirketimiz, daima modern üretim yöntemiyle gelişmiş tesislere ve tasarım sistemine sahip olarak sürekli gelişmeyi amaç edinmiştir.

Diğer Firmalar

Sercan Madencilik

Maden Şirketleri

Mersin

flag

Sercan Madencilik Hakkında Sercan Madencilik olarak 2008 yılında Mersin'de kurulmuş olan madencilik şirketiyiz. Sektördeki deneyimimiz ve teknolojiye verdiğimiz önem sayesinde, her bir müşterimize en kaliteli ürünleri sunmak için elinden geleni ardına koymayan bir takım...