Demirci Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Demirci Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0
merkezli köklü bir madencilik firması olan Demirci Madencilik,2020 yılında kurulmuştur. Firmamız; madensel hammaddenin işlenmesinden çok kaliteli ürünler elde etme konusunda uzman ve tecrübeli ekip adamları ile öncü firmalardan birisidir.

Kalite: Demirci Madencilik'te fabrika kaynaklı ürünlerinin her aşaması kalite sistemimiz tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. Bu denetim sistemi, kalitemizi güvence altına almak ve müşterilerimizin zamanında teslim edilen, son derece iyi kalitedeki ürünler talep edebilmeleri için şarttır.

Yetkinlik: Demirci Madencilik'te kullandığımız hammaddelerli tesisler güvenilirlik ve dayanıklılık açısından müşterilerimize ve ithalatçılara büyük bir avantaj sağlamaktadır. İşimizi profesyonel ve yetkin bir şekilde yapıyoruz. Yine, teknolojik gelişmelerle donatılmış büyüme odaklı tedarik zinciri işleyişinin saydamlığını devamlı olarak arttırmaya adanmış bulunmaktayız.

Misyonumuz: Misyonumuz sürekli iyileşmeyi destekleyen modülleri ve yeni becerileri geliştirerek, verimli ve esnek hizmetler sunmaktır. Bundan başka, tüm faaliyetlerimizi mevzuat kurallarına uymaya ve insan haklarını korumaya adanarak, her zaman üst düzeyde bir kaliteli ve yaratıcı hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

Diğer Firmalar

Zeren Madencilik

Maden Şirketleri

Zonguldak,Zonguldak Merkez

flag

Kuruluş 1999 yılında kurulan Zeren Madencilik, 20 yıllık deneyimi ile Zonguldak'taki madencilik sektöründen sorumlu olan bir şirketidir. Kalite standardımız ve dağıtmış olduğumuz ürünlerimiz iyi geniş kitle ile paylaşılmıştır. Amacımız Biz Zeren Madencilik, müşterilerim...

Kartal Madencilik

Maden Şirketleri

Zonguldak,Zonguldak Merkez

flag

KARTAL MADENCİLİK, madencilik sektöründe öncü bir şirket olarak Zonguldak’ta 2018 yılında kurulmuştur. Yöneticilerimizin birlikte yaptığı başarılı çalışmalar, sektörde yüksek marka değerine sahip olmamıza olanak vererek, her geçen gün işlerimizin verimliliğini arttırmam...