Davut Motorlu Ümit Araçlar Tural Tic. Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Davut Motorlu Ümit Araçlar Tural Tic. Ltd. Şti.

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0
merkezinde açılan Davut Motorlu Ümit Araçlar Tural Tic. Ltd. Şti., 2012 yılından beri otomobil parça sektörüne hizmet vermektedir.

Kuruluş Amacımız: Mevcut yeterli araç filomuzla hizmet konusunda maksimum etki oluşturup ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak, aracınızın montajı ve bakımında siz değerli misafirlerimize eksiksiz bir hizmet sunmak ve bunu güvenilir ortamda gerçekleştirmek mottomuzdur.

Hizmet Anlayışımız: Pahalı araba parçalarının satın alınabileceği mağazalarımız son derece kaliteli ürünlere sahiptir. Donanımlar arasında; sigorta, periyodik bakım, özel dizayn ve uygun fiyatlara göre çözümlerimiz mevcuttur. Misskonu tamir ve bakımımıza marka bağımsız, orijinal parça tedariği, montaj ve tamir hizmetleri aldıklarının güvencesini sunar. Parça montaj ve bakım işlemlerinin her türünü ortalama 20-30 dakika içerisinde tamamlıyor olmamız bu sektörde saygınlığımızı sağlamaktadır.

Kalite Politikamız: Müşteri beklentilerini zamanında ve kalitesinden ödün vermeden karşılamaya talibiz. Maliyet ve para kazanma çabalarını müşteriye sunduğumuz kalite açısından en ufak kusurla kombin etmeyi başarmaya çalışıyoruz. Kalite standardımızı sürekli geliştirmek için herhangi bir aracı sökente veya kullanmadan önce test etme sistemimiz mevcuttur. Ayrıca satış sonrası servis hizmetlerinde müşteri memnuniyetini, satın alma, satış, finans, tedarik aramıbosları ve personeli çabalarımızı sürdürmek için gece gündüz çalışıyoruz.

Diğer Firmalar

Depar Otomotiv Orjinal Yedek Parçalari

Otomobil Yedek Parçacıları

Trabzon,Trabzon Merkez

flag

Depar Otomotiv Orjinal Yedek Parçalari kurulduğu 2018 yılından bu yana Trabzon’da hizmet vermektedir. Depar Otomotiv Orjinal Yedek Parçalari, otomobil sahiplerinin ve servislerinin kesintisiz olarak "otomobil yerine geçmeyecek" orjinal parça ihtiyaçlarını karşılamaya ad...