Dastini Bebe Market Avlu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dastini Bebe Market Avlu

Bebek Çocuk
  • 5

Güvenilir Marka Dastini Bebe Market AVLU 1997'den Beri! Dastini Bebe Market AVLU 1997 yılında kurulmuştur ve Bebek Giyim sektöründe Balıkesir'in birkaç ilk markasından biridir. Günümüzde, işletmemiz modern dükkanlar zincirinin öncülerinden biri olarak tüm Türkiye'ye liderlik ettiği için önemli bir yere sahiptir.

Çocuğunuz İçin Kaliteli Ürünler Bize güvenerek alacağınız ürünler kalite perakendecilik standartlarının en yüksek seviyesindeydi. Markamız hazır giyim, ayakkabı ve oyuncak sektörlerinde üretim de bulunmaktadır. Güvenilirliğimizi kanıtlayan, sektördeki on sekiz yıllık tecrübenin ardından oluşturduğumuz bu mükemmel ürünler ve uygun fiyatlar, çocuklarımız için unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Ulaşılabilirlik, Kolaylık ve Büyük İndirimler Müşterilerimiz zaman zaman ana dükkanımıza, çoğu zamanda da dükkanımızın web sitesine erişebiliyorlar. Kurumsal satış ağımız, tüm ülkenin birçok ucuna ulaşıyor. Müşterilerimize online olarak online olarak sunulan her türlü üründen yararlanmanın yanı sıra, ünlü markaların da yoğun indirimlerinin yanı sıra aralarında seçim yapabilecekleri bir alışveriş ortamı sunuyoruz.

Paylaşılan Ticari İlkelerimiz Son on sekiz yılda yerleşik ticari ilkeleri geliştirmeye devam ediyoruz. Müşterilerimize önden sorumluluk veren, şeffaf ve yardımsever bir alışveriş deneyimi sunmayı amaç edinen sürekli gelişen bu ilkeleri izlemeye devam ediyoruz.

Geleceğe Güvenle Bakıyoruz Generasyonlar boyunca imzamızı taşımaya devam ederek, Dastini Bebe Market AVLU' nun arkasındaki başarı hızını büyük ölçüde artırmış durumdayız. Büyüme konusunda büyük umutlarımız var ve çabamızı sürdürerek gelecek nesillere çocukların için kaliteli ürünler sunmaya devam edeceğiz.

Müşteri Yorumları
U
Ufuk Talha ERGÜN
  • Balıkesirin çeşitli konumlarında da bulunan işletmenin avluda açılması gayet iyi olmuş ancak umarız ki işletme varlığını sürdürebilir Avluda bulunan Ebebek gibi bir rakibinin olması sebebiyle ciddi bir dezavantaja sahip Avlu daki mağazalar sürekli değişim gösterebiliyor ancak benim gayet şık bir mağaza başarılı olması dileğiyle.

  • 5
    • 02.02.2023

    Diğer Firmalar

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Nfes Bebe Mağazası, 2000 yılında Balıkesir Yıldırım Mahallesinde kurulmuştur. Sektörünün öncülerinden biri olan, Nfes Bebe Mağazası, bebek giyim ürünleri satışı ve aradığınız ürünlerdeki kaliteyi bir arada sunan bir mağaza konumuna geldi.Günümüzde 30 üretici, 12 farklı ...

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Baby 10 Bebe Dünyası kuruldu 1991'de Balikesir Yıldırım'da. Biz, bebek ve çocuk ürünleri üreticisi olarak 20 yıldan fazladır bu sektörde faaliyet göstermektedir. Biz kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak için her şeyi önceliğimiz haline getirmekten asla ödün vermiyoruz. ...

    Baby Plus

    Bebek Çocuk

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Baby Plus Kurumsal İletişim;müşteri memnuniyeti açısından önceliği olan balıkesirli çocuk giyim firmasıdır. 1993 yılında kurulan ve belli bir hedefi olan firmamız, çocukların dış görünümlerine değer veren beşeri değerleri taşıyarak yenilikçi ürünleri sunmaya odağlanmışt...