Dağ Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dağ Eczanesi

Eczaneler
  • 4.4

Dağ Eczanesi, 2015 yılında Kurulmuş, Aksaray ilimizin en eski ve en iyi eczacılarından oluşan firmamızdır. 1980'li yıllardan beri faaliyetlerimize devam ediyoruz ve sağlık sektöründe kaliteli hizmetler sunuyoruz. Güvenilirlik, Kalite ve Müşteri Memnuniyeti üzerine yaşanan değişimleri her zaman göz önünde bulundurarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını çözmeye çabalıyoruz. Müşterilerimize yüksek nitelikli ilaçlar sunmakla birlikte, hastalara hem fiziksel hem de ruhsal anlamda destek olmak için etkin bir reçete hazırlıyoruz.

Evimizde ya da ofisimizde çalışıyorsak da, özellikle hastanelerin ve diğer tıbbi kurumların hizmetlerinin tamamında ciddi ve eksiksiz tedavi ilaçları temin ediyoruz. Yerel ve ulusal ölçekte uzmanlık alanlarımız, özel ilaçlar, bitkisel ürünler ve genel sağlık ürünleridir. Tüm ürünlerimiz, Ulusal Gıda ve İlaç Komitesi tarafından belgelendirilmiştir. Kaliteli ilaçlar satmaya adanmış işletmemiz, sağlık alanında deneyimli personel ve bilgi tabanıyla tüm işlemlerin ve faaliyetlerin başarıyla gerçekleştirilmesini sağlayacak şekilde organizasyonu ve kayıt tutarlılığı da sağlıyor.

Klinik eczanelik sorumluluğu taşıyan ilaç sektöründe tıbbi ve sigortalı hastaların ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerimizi sunmak için çalışıyoruz. Bu nedenle, müşterilerimizin memnuniyetini öncelikli tutarak, daima sağlık hizmetlerindeki gelişmeleri takip ederek sıfır hataya inanıyoruz.

Hizmet ağımız, her biri alandaki yetkinliklerinden emin olan tıbbi danışmanlar, hekimler, veterinerler ve diğer sağlık profesyonellerinden oluşuyor. Bize bu alanda ünitelerimize verdikleri yardımla da güven ve hizmet kalitemizi arttırarak doğru ilacı zamanında doğru kişiye ulaştırmak için harekete geçiyoruz. Sağlık sektöründeki son teknolojileri takip ediyor ve bunları ölçmek için pratik uygulamalar geliştiriyoruz. Her zaman ürettiğimiz iyi ürünlerin yanı sıra sağlık endüstrisinin yeniliklerini de takip edebiliyoruz.

Eczane olarak faaliyet gösterdiğimiz Aksaray ilinde bölgenin en gelişmiş altyapısına sahip olan Dağ Eczanesi olarak, sağlık hizmetlerimizin her alanında müşterilerimizi memnuniyetle sunuyoruz. Konuma, çekiç gücüne, bilgi tabanına, verime ve mükemmelliğe dayalı kesintisiz hizmet sağlamayı amaçladığımız tüm faaliyetleri ile sunduğumuz kapsamlı eczane ve ilaç hizmetleriyle, Aksaray’daki eczane deneyiminde son derece öncüyüz.

Müşteri Yorumları
L
Leyla Ince
  • 5
    • 27.05.2022
    C
    Chef soner
  • 4
    • 19.05.2022
    R
    Rıza Ulusoy
  • 5
    • 02.02.2021
    C
    ÇİMELİLİ CAKKO
  • 5
    • 19.01.2021
    M
    MEHMET DİNÇ
    • Hizmetin adresi.

  • 5
    • 14.06.2020

    Diğer Firmalar

    Aksaray,Aksaray Merkez

    flag

    Arif Meydan Eczanesi, 2009 yılında Aksaray bölgesine sağlık ve ilaç hizmetlerini sunmak amacıyla kurulmuştur. Sağlık hizmetlerinin sunulması amacıyla modern teknoloji ve aynı zamanda türevi ekipmanlarla donatılmış çok modern bir eczane olma özelliğine sahiptir. Arif Mey...