Coşkun Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Coşkun Eczanesi

Eczaneler
  • 0

Coşkun Eczanesi Hakkımızda

2005 yılında Yozgat bölgesinde kurulmuş ve 15 yıldır sektörünün liderleri arasında yer alan Coşkun Eczanesi, özellikle sağlık alanına ciddi anlamda katkılar sağlayarak çoğu firmaya örnek olmaktadır.

Yozgat'ın en çok tercih edilen ve dikkat çeken eczane işletmelerinden birisi olan Coşkun Eczanesi, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm modern imkanların uzman ekibiyle sunmaktadır.

Coşkun Eczanesi, müşterilerine profesyonel hizmetler sunmaktan asla çekinmemektedir. İhtiyacı olan her hastaya özel ilaçları zamanında sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla hareket etmektedir. Müşteri emrini yerine getirirken ekip üyelerimizin öncelikli hedefi gözetilmektedir. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için öncelikli öneme sahip olduğundan, bu kapsamda hizmet vermeye devam ediyoruz.

Çalışan Kalitemiz

Toplam 13 personel çalışan ekibimiz, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Eczacılar Birliğinden alınan en son eğitim ve tecrübelerle desteklenmektedir. Tüm çalışma alanlarımızda uzmanlaşmış, yetkin ve güvenilir personellerimiz, size en iyi hizmeti vermek için gereken her şeyi yapmaktan çekinmeyecektir.

Güvenilir Hizmet

Tüm ilaçların güvenli bir şekilde tedavide kullanılabilmesi ve aynı zamanda güvenli bir seviyede saklanması için kendi depolarımızda elzem önlemler alınmaktadır. Bu depo sistemi sayesinde müşterilerimize her zaman en yeni ve güvenilir ürünler sunuyoruz.

Coşkun Eczanesi olarak, müşterilerimizden gelen tüm talepleri mümkün olduğu kadar kısa sürede karşılamaya çalışıyoruz. Gerekli ekipman, teknoloji ve uzman ekip desteğiyle, daha iyi hizmet sağlamak için gereken ne varsa yapmaya özen gösteriyoruz.

Diğer Firmalar

Yozgat,Yozgat Merkez

flag

Hilal Eczane 1993'ten bu yana sağlık hizmetleri alanında Yozgat ilinde faaliyet göstermektedir. Güvenilirlik, açıklık ve kaliteyi temsil eden ekibimiz, hastaların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına kesintisiz olarak devam etmektedir. Öncelikle, ilaç tedavilerin...

Yozgat,Yozgat Merkez

flag

Sağlik Eczanesi, eczane sektöründe 2000 yılında Yozgat'da kurulmuş olan uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Sağlik Eczanesi müşterilerine hizmet için çalışmalarını sürdürmektedir. Uzun yıllardan beri firmamız sağladığı profesyonel hizmet ile alakalı müşterilerimiz tar...

Yozgat,Yozgat Merkez

flag

merkez Kamanlı ilçesinde Kamanlı Eczanesi, 1996 yılında Yozgat’ın Kamanlı ilçesi içerisinde kurulmuş bir sağlık gereçleri ve eczane malzemesi satış ve ticaret firmasıdır. Sektörel profesyonel anlayışımız, ataköy escort sektördeki 130 yıllık tecrübemiz ve yüksek verimli ...