Clinichair Saç Ekim Merkezi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Clinichair Saç Ekim Merkezi

Saç Ekim Merkezleri
  • 4.6

Clinichair; saç ekim merkezi olarak Bayraklı, İzmir'de 2012 yılında kurulmuştur. Kliniğimiz en modern teknolojilere ve deneyimli sağlık ekibine sahiptir. Kurulduğu günden bugüne, saç ekiminde liderliği üstlenmiş bir marka olarak değerlendirilmektedir.

Kliniğimiz, parlak ve kalıcı sonuçlar elde etmek için her adımda hastanın rahatlığını öncelikli tutarak hareket ediyor. Misyonumuz, FUE tekniğini Dövme Yöntemi (Scoring Method) ile sunmak ve mükemmel bir servis anlayışıyla sonuçları garantilemektir.Tüm operasyonlarda iyi çalışmayı amaçlamaktayız, tam dikkatli alanda korunmalı ya da daha doğru olması gereken yerleri saptayarak tedaviye başlanmaktadır.

Hastalarımızın memnuniyeti, her zaman temel prensibimizdir. Sıralanan tüm hizmetleri, uzmanlarımız tarafından kapsamlı bir şekilde araştırılmakta ve kesin sonuç hedeflenmektedir. Sadece kaliteli sonuçlar hedefleyip, hastanın ihtiyaçlarına cevap veren Clinichair Saç Ekim Merkezi sürekli kendini yenileyerek, son teknolojiler ile hizmet vermektedir.

Müşteri Yorumları
A
Andrea Franco
  • Bu ÇOK İYİ inceleme, Clinichair'deki genel deneyimi anlatacak. WhatsApp ve e-posta aracılığıyla çok iyi ve net bir iletişim bana saç ekimi kararı vermemde yardımcı olan tüm bilgileri, tavsiyeleri ve önerileri sağladı. Tüm prosedür, beklentiler ve sonuçlara ilişkin şeffaflıkları ve hesap verebilirlikleri bu kliniği tercih etmemi sağladı. Ayrıca klinikteki tarihleri ​​ihtiyaçlarıma ve programıma göre uyarlama konusunda çok esnek davrandılar. Operasyon günü öncesinde tercümanlar bana bilmem gereken tüm bilgi ve talimatları verdi ve her şey çok güzel ve net bir şekilde anlatıldı. Tüm işlem boyunca benimle ilgilenen Esra ve diğer ekip arkadaşları sayesinde operasyon gerçekten çok iyi geçti. Bana karşı çok nazik ve hassas davrandığı (çıkarma işlemi sırasında uyuyakaldığımı hissettim, hava çok soğuktu), bana eşlik ettiği (birçok 90'lar pop Türk müziği!) ve tüm isteklerimi yerine getirdiği için kendisine özellikle teşekkür ederim ( kısa molalar, tuvalet vb...). Öğle yemeği molası mükemmeldi, güzel ve boldu, tercihlerinizi soruyorlar. Nakil sonuçları kesinlikle beklentilerime uyuyor, isteğimi ve ihtiyaçlarımı gerçekten anladılar ve tüm boşlukları kapatmak için birkaç grafik daha çıkardılar (ki bunu Esra'nın çok uzun ve yorucu günü göz önüne alındığında gerçekten takdir ediyorum). Yıkamanın yapıldığı gün Esra durumumu kontrol etti ve tercümanlarla birlikte bana tüm ürünleri ve sonraki bakımla ilgili ayrıntılı talimatları verdiler. İyileşme sürecimi ve gelecekteki saç büyümemi izlemek için klinik personeliyle hâlâ iletişim halindeyim, ayrıca tavsiyelerde bulunmaya ve tüm soruları yanıtlamaya hazırlar. Nihai sonuçları ileride göreceğiz... ama umut verici görünüyor ????

  • 5
    • 02.09.2023
    R
    Reis Izmir
    • Merhabalar, Clinichair ile eşimin Dayısının tavsiyesi üzerine iletişime geçtim.Almanyadan whatsapp üzerinden görüşmelerimizi gerçekleştirdik ve ikna olup 2 Seans olmak üzere 10 - 11 Ekim için randevumu aldım. Burayı seçmemin nedenlerinden biriside fiyatlarının Türklirası olması ve randevu için çüzzi bir miktar istemeleri.Diğer bir etkende burda yazan yorumlar oldu... Evet arkadaşlar, ekim ve ekim sonraki görüşlerimi de sizlerle paylaşacağım. Sağlıkla kalın...

  • 5
    • 02.09.2023
    a
    alev akkoc
  • 5
    • 28.08.2023
    l
    leyla Karaduman
  • 5
    • 28.08.2023
    Y
    Yasemin Sarıkaya
  • 5
    • 28.08.2023

    Diğer Firmalar