Çınal Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Çınal Eczanesi

Eczaneler
  • 2.5

Çınal Eczanesi olarak 2017 yılında kurulmuş olan, Bartın Bölgesindeki ilk ve Tek ulusal kahreden marka eczane grubuyuz. Sektördeki know-how ve tecrübelerimizle her gün müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Kalite Politikamız ile sağladığımız olumlu çevre etkileri ve sağlık için güvenli ürünler sunma girişimleriyle de sorumsuzluğumuzu gösteriyoruz. Yüksek müşteri memnuniyeti elde etmek amacıyla çalışmalarımızı sürekli geliştirip, yükseltmekteyiz.

Misyonumuz, toplum sağlığına ve hayat kalitesine değer katmak, verdiğimiz hizmetlerde en iyi kaliteyi sağlamak ve bu doğrultuda alınan tedbirler ile riskleri azaltmak,daha güvenli bir yaşam kalitesinin hedeflenmesine yardımcı olmaktır. İlke olarak sadakat, cömertlik, nezaket ve empati ilkelerini benimseyerek doktor, hemşire ve eczacılarla birlikte müşterilerimizin kişisel sağlıklarını destekliyoruz. Müşterilerimizin satın alma sürecini kolay ve güvenli hale getirmek için tüm homojen üretim aktivitelerini aynı şart ve standartlara uygun şekilde sürdürüyoruz.

Öncelikle özensiz ve dikkatsiz israfların önleneceği, kalite politikamızda kesinlik arzeden bilgisayar destekli güvenlik sistemleri ile donanmış, bilgi ve informasyon sistemleri ile uzman ekiplerimiz kurumsal işletme yönetimi pratiklerimizin nihai formuna ulaşmıştır. Uygulanan standartlarla yakalanamayan yetersizliklerin tespiti ve kökünden çözümlenmesinin mevcudiyeti, denetlemelerimizi sıklaştırmakta ve hizmette kalitemizi arttırmaktadır.

Vizyonumuz, insanların refah ve sağlıklarını temin edebilmek için eczacılık sektöründe referans alınmaz rekabetçi olmayı ilke edinmiş, Türkiye'nin dört bir tarafında bilgili, çalışkan, her zaman modern, fütursuz Çınal Eczaneleri geliştirmek ve böylece kazanılmış olan sosyal itibarını koruyabilmektir. İşlemlerimizin değer yargılarımız ile her zaman "insan odaklı" olmasını hedefliyoruz.

Müşteri Yorumları
M
Mehmet Sinan KORKMAZ
  • 4
    • 28.03.2023
    K
    Kadir Yavuz
  • 1
    • 06.02.2020

    Diğer Firmalar

    Bartın,Bartın Merkez

    flag

    Moralıoğlu Eczanesi, 2018 yılında Bartın merkezli ticari faaliyetlerine başlamış, sağlık sektöründe hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Şirketimiz Borçlar Kanunu ve Sağlık Bakanlığı tarafından tescilli olan eczanedir. Moralıoğlu Eczanesi, çalışanlarının profesyonelliği,...

    Bartın,Bartın Merkez

    flag

    Bilgin Eczanesi 2017 yılında Bartın ili, Merkez ilçesinde, eczane sektöründe faaliyete başlamıştır. Yaklaşık olarak 3 yıllık faaliyetimiz yaklaşık birkaç binayı kapsamaktadır. Eski güzel zamanlardan bu yana ana hedefimiz, en kaliteli ürün ve hizmetleri çok düşük fiyatla...