Çilek Sports Club

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Çilek Sports Club

Spor Salonları
  • 5

Çilek Sports Club, Vücut Geliştirme sektöründe 1997 yılından beri faaliyette olan lider bir kuruluştur. Amacımız, Muğla ve çevresindeki insanlar için mükemmel fiziksel sağlık koşullarını sağlamak, onları sporlar için motive etmek ve daha güvenli ve destekleyici rekreasyon ortamları sunmak olmuştur. Şu anda, tesislerimiz de üstün seviyedeki ekipmanlar ve profesyonel antrenörleri vardır. Eğitmenlerimiz, Vücut Geliştirme, Dayanma Egzersizleri, Dans, Spinning, Tenis, Pilates, Yogayı ve diğer spor türlerini profesyonel olarak öğretmektedir.

Modern ve Konforlu Ortam, son teknolojilerden yararlanan modern ekipman, profesyonel eğitmenlerimiz sayesinde her spor meraklısı için bir eğlence ve performans mekanı olmuştur. Ayrıca, temiz çevre, bol havuz ve dinlenme odaları da var. Böylece, çocuklar ve yetişkinler aynı zamanda, vasıta ile motive olmuş ve fiziksel olarak gelişmiş olmuştur.

Bireysel Planlar veyardım Etkinlikleri, herkesin çeşitli spor ve egzersiz programlarını kişisel planlara uygun olarak oluşturmasına yardımcı oluyoruz. Bununla birlikte, her türlü yardım isteyenlere destek oluyor ve eğitimlerimizi her seviyeye uygun olarak veriyoruz. Mevcut etkinliklerimiz arasında ailenin içinde etkin olmak, sponsorluklar, bağışlar, toplu eğitimler, vücut gelişimi programları ve okul projeleri bulunmaktadır.

Kalite ve Güvenlik Standartları, Bize güvenilirlik standartlarını sağlamak ve çalışanlara ve katılımcılara güvenlik önceliği verebilmek amacıyla ulusal lisanslama ve denetim organizasyonları ile işbirliği içindeyiz. Özellikle çocuklar ve engelliler için de ek önlemler almaktayız. Çeşitli sigortalar ve standart güvenlik ekipmanları taşımaktayız. Tüm bunlar, çalışanlarımızın ve katılımcılarımızın güvenli bir ortamda maksimum performans elde edebilmeleri için çok önemlidir.

Tüm çalışmalarımız sonucunda muhtemelen, ortamın uygun koşullarını sağlamak, vücudun potansiyellere ulaşmasına yardım etmek, insanların özgüvenlerini artırarak sosyalleşmesine destek olmak, yaşam kalitesinin gelişmesine katkıda bulunmaktan eminiz. Çilek Sports Club olarak, müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmesi amacıyla kaliteyi hiçbir şekilde ödün vermeden sürdürüyoruz.

Müşteri Yorumları
n
nawar N
  • 5
    • 10.12.2019
    S
    Selcuk Gunay
  • 5
    • 05.06.2018

    Diğer Firmalar

    Alesta Spor

    Spor Salonları

    Muğla,Muğla Merkez

    flag

    Alesta Spor HakkındaAlesta Spor, 2000 yılında Muğla'da kurulmuştur. Alesta Spor, üstün kalite ve tutarlı tavsiyeler ile her yaştan kişiye kaliteli hizmet sunmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip eden vücut geliştirme sektöründe bir liderdir. Her bireyin sağlığı...