Çepni Kimyasal Maddeler San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Çepni Kimyasal Maddeler San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Kimya Şirketleri
  • 0

Çepni Kimyasal Maddeler San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak 2018 yılında Kocaeli-Kartepe bölgesinde kurulduk. Sektörümüz kimya. Hedeflerimizi müşteri odaklı olacak şekilde sürekli teknolojik ve inovatif ürünlerimizi geliştirerek her zaman en kaliteli ve ekonomik alternatifle müşterilerimize sunmakla gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Profesyonellerimizin, doğru ve yoğun iş stratejileriyle desteklenmiş etkin üretim yönetim bagajını kullanarak kalite ve mükemmeliyet hedefleyen yaklaşımımız ile ortaya koyduğu sektörel İklimin öncüsü olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Anlayışımız, tüm uygun koşullarda gerekli üretim hizmetlerini aralıksız vermek; ürünlerimizi müşterinin tüm beklentilerini karşılamaya devam edere kadar mükemmelleştirmek; son teknolojiyi kullanarak müşteri memnuniyetini sağlamak; kurumsal sorumluluğu yeniden tanımlamaktan kaynaklanan değeri sürekli olarak olumlu yönde artırmaktır.

Tüm bunları başarabilmek adına disiplinli bir çalışma ortamı sağlamakta ve hareket ortaya çıkarmakta oldukça başarılı. Kalite standartlarımızın yüksek olması sayesinde, hep birlikte geleceğe daha iyi bir dünya için her zaman firmamıza ve çalışmalarımıza olan desteğinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Diğer Firmalar

Mars Kimya Sanayi

Kimya Şirketleri

Kocaeli,Derince

flag

Mars Kimya Sanayi olarak 2016 yılında kurulmuş büyük bir kimyasal üreticisi firmasıyız. Şirketimiz Derince ilçesinde bulunan Kocaeli merkezli bir firmadır. Çalışmalarımız hakkındaki özverili çalışma, modern teknoloji kullanımı ve profesyonel ekibimiz ile sürekli kusursu...

Esa Kimya

Kimya Şirketleri

Kocaeli,İzmit

flag

Esa Kimya, 1992 yılında Kocaeli İzmit'in başarılı kimyacıları tarafından kurulmuş bir özel sektör şirketidir. Öncelikli hedeflerimiz arasında müşterilerimize en yüksek kaliteyi sunmak ve uygun fiyatlar ile en iyi ürün gamını vermek vardır. Fonksiyonel ve gerekli tüm Mal...