Cemiloğlu Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Cemiloğlu Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Cemiloğlu Madencilik, sektörde adip parçası olmaktan gurur duyduğumuz 1991 yılından bu güne kadar Adana'da hizmet vermeye devam eden bir maden şirketidir.

Firmamız, maden alanında başarılı faaliyetler sağlamayı, uygun maliyet ve kalite farkıyla cazip seçenekler sunmayı, şeffaflık ve saydamlığı korumayı ve en önemlisi müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı hedef olarak belirlemiştir.

Misyonumuz, dayanışma içerisinde çalışan misafirperver, eğitimli bir takım oluşturarak, inovatif teknolojileri harmanlayarak mükemmel kalitesindeki kullanışlı ürünler ve hizmetler sağlamak ve müşteri ile aralarındaki ilişkiyi güçlendirmektir.

Cemiloğlu Madencilik'in en temel stratejik amacı, en üst seviyede çevreye ve çalışanlara duyarlı faaliyetlerle, son kullanıcıya katma değer yaratan çözümler oluşturmaktır.

Şirketimiz, müşteriye odaklanıp cazip, nitelikli ürünler ve hizmetler sunmasının yanı sıra çevre dostu üretim yönetim stratejileri geliştirmeyi ilke edinmiştir. Her zaman müşteri memnuniyetini ve sürdürülebilirliği vurgulayan Cemiloğlu Madencilik, kaliteyi her zaman ön planda tutarak, Adana'da ve tüm ülkede yenilikçi bir lider olarak gelişmeyi hedeflemektedir.

Diğer Firmalar