Çelikçeken Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Çelikçeken Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Çelikçeken Madencilik 2009 yılında Balıkesir'de kurulmuştur. Çelikçeken Madencilik, madencilik sektöründe lider olma hedefiyle hareket ediyor. Kurumsal değerler olan dürüstlük, katı disiplin ve zaman unutulmaz temel ilkeleri ile çıktığı bu yolda happines’in kendisi için olmasa da üretiminde mesleki ekolüne armağan etmeyi amaçlayan bir organizasyon.

Şirket tarafından sunulan güvenli, kaliteli ürünleri üretmek, madenlerin üst arama yenileyebilmesi için adil bir teknolojik sistemin getirilmesi, enerji verimliliği ve üretimde kaynakların doğru kullanılması odak noktasıdır. Çevre bilincini geliştirmektedir. Çelikçeken Madencilik, üretimini sürdürürken doğaya ve insana saygı gösterir ve çevreyi koruma çabasında.

Yaptıkları üretimin müşteri memnuniyetine hizmet etmeyi, her zaman kar oranlarını artırmak için büyüme planı bulunmaktadır. Çelikçeken Madencilik olarak, özellikle çevreye getirmiş oldukları ticari çözümlerden aranan sonuçların verimi ve kalitesi açısından konusunda zirveye ulaşmak demektir.

Diğer Firmalar