Çelebi Spor Kompleksi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Çelebi Spor Kompleksi

Spor Salonları
  • 4.3

Çelebi Spor Kompleksi, 2017 yılında Erzurum'da kurulmuştur. Bizim amacımız, insanların hayatlarının sevdikleri ve istendiğinde ulaşabilecekleri bir egzersiz yapma alanı oluşturmaktır. Biz, spor aktivitelerinin sosyal ve fiziksel sağlık üzerindeki olumlu etkisini anlıyoruz ve tüm kullanıcılarımıza ekipmanlar, personel ve deneyimli eğitmenler aracılığıyla sunuyoruz.

Faydalı faaliyetler, her yaştan kişiler için dengeli egzersiz programları sağlamak ve bu programları kolaylaştırmak için çok sayıda bireysel antrenmanlar, gruplar, aile programları ve sponsorlu etkinlikler sunuyoruz. Ayrıca, profesyonel olarak ekipman satın almanıza yardımcı oluyoruz.

Kaliteli hizmet, müşterilerimize profesyonel ve kaliteli hizmetler sunmak için tüm çalışanlarımızın özenle yetiştirilmesine özen gösteriyoruz. Tüm personelimizin nezaket, güven ve bilgi ile donanmış elemanlar olmasını istiyoruz. Aynı zamanda, tüm fitness kaynaklarını dikkatlice seçiyor ve inceliyoruz. Çünkü kullandığımız her bir kaynağın güvenli ve konforlu bir ortamda kullanılmasını hedefliyoruz.

Bağlılığımız sağlıklı yaşama, doğaya saygı göstererek ortamlarda temiz sular, hava ve bitki örtüsü oluşturmak ve kullanıcılarımızın vücut geliştirme ile ilgili bilgilerini güncelleyerek güncellemekedir. Aynı zamanda, kullanıcılarımızın keyifli vakit geçirmeleri için sunduğumuz faaliyetler ve imkanlar üzerinde de çalışmalara devam ediyoruz.
Çelebi Spor Kompleksi, hayatınızın ritmine uygun egzersizi sunmakta kararlıdır! Geliştirdiğimiz programlar, akademik anlamda, özel olarak geliştirilmiş ve zevkli olmaya yönelik şeffaf ölçümlerimize dayanır. Çelebi Spor Kompleksi'nin misyonu, müşterilerinin hayatlarının gerçekleşmesi ve erişilmesi için temel ihtiyaçlarını karşılayan en üst düzeydeki kaliteyi sunmak, performansını artırmak ve motivasyonu arttırmaktır.

Müşteri Yorumları
o
ömer bro25
  • öncelikle spor olarak gayet güzel bir yer çalışanları çok saygılı transfer felan olsa çok iyi olur gayet de tavsiye edlir bir spor kompleksi

  • 5
    • 29.03.2023
    O
    Okan Can
  • 4
    • 28.01.2023
    Y
    Yüksel Çevik
    • Halter kursları varmı acaba ,birde yarışmlara gönderiyosunuz demi

  • 5
    • 25.01.2023
    Y
    Yavuz Yilmaz
    • Ara sıra öğlen araları voleybol oynamak için kullandığımız bir yer, gayet güzel, işletme çalışanları güler yüzle ilgili, tavsiye edilir.

  • 5
    • 01.12.2022
    S
    Salih Çelebi
  • 5
    • 30.11.2022

    Diğer Firmalar

    Yoga Academy

    Spor Salonları

    Erzurum

    flag

    Yoga Academy, 2011 yılında Erzurum'da kuruldu. Biz, Fitness ve Sağlıklı Yaşam merkezlerindeki sporu genişleyen ailenin üyesi olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Geleneksel Hatha Yogayla başlayıp Ashtanga Yoga ve diğer dalların getirdiği zenginlikle deneyimlerimizi genişletm...

    Erzurum

    flag

    Ata Gençlik Spor Kulübü 2008 yılında Erzurum' da kurulmuştur. Ata her yaştan insanın bedensel ve ruhsal gelişimine yardımcı olmak ve sağlıklı yaşam sürdürmeyi amaçlamaktadır. Şirket, müşterilerinin spor eğitimi ile fiziksel ve duygusal anlamda gelişmesini desteklemek iç...

    Değişim Spor Merkezi

    Spor Salonları

    Erzurum,Yakutiye

    flag

    Değişim Spor Merkezi, keşfetmek ve değişmek isteyenlere temel bir fırsat sunan, Erzurum merkezli 2018 yılından beri kurulmuş bir fitness kulübüdür. Etkileyici atmosferi dönüşümler, oportunities ve eksternal değerlerden oluşan, yüksek standartlarından ödün vermeyen bir o...