Caspian Bulk Carrier

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Caspian Bulk Carrier

Nakliye Firmaları
  • 0

Caspian Bulk Carrier; Kocaeli'nin İzmit ilçesinde taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız geniş araca ve ekipmana sahip olarak her türlü nakliye hizmeti sunmaktadır. Uzun yılların deneyimi,2011 yılında kurulmuştur. Nihai hedefimiz müşterilerimizin tüm isteklerini üst seviyede karşılayarak memnuniyetlerini sağlamaktır. Böylece kurumsal bir yaklaşımla enerjimizi sürdürmeyi başarmak, 171 ulusal aracımız ile siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için didineniyoruz.

Caspian Bulk Carrier, kendi müşterisi sistemini geliştirerek iş akışlarını daha verimli hale getirmiştir. Tüm personelimiz, KOSGEB tarafından desteklenen eğitim programlarına tabi olmuştur. En modern saygın teknolojileri kullanarak güvenli, zamanında ve kaliteli taşıma hizmetleri sunmayı amaçlamaktayız. Daima sağlam ve çevreci yaklaşımlarımızla, taşınan ürüne ve evresel etki üzerinde herhangi bir zarar vermemeyi hedeflemekteyiz.

Caspian Bulk Carrier, her alanda her türlü taşımacılık ve lojistik hizmeti sunmakta ve hareket halindeki araçlarımız müşterilere çok büyük avantajlar sağlamaktadır. Güvenli ve kaliteli taşımacılık hizmeti, uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca Müşteri Hizmetleri Departmanımız 7/24 müşterilerimizin taleplerine hazır durumdadır.

Diğer Firmalar

Tercih Lojistik Depolama

Nakliye Firmaları

Kocaeli,Başiskele

flag

Tercih Lojistik Depolama, Nakliye sektörünün öncüsü olarak Kocaeli-Başiskele bölgesinde hizmet vermektedir. İthalat ve İhracat taşımacılığı, lojistik teklifleri, liman ve depo cömertliği gibi faaliyetlerde firmamızdan destek alabileceksiniz. Uzmanlaşmış personelimizle s...

Irk Lojistik

Nakliye Firmaları

Kocaeli,İzmit

flag

Kocaeli ve İzmit bölgesindeki nakliye ihtiyaçlarını karşılayan Irk Lojistik, 10 yılı aşan bir tecrübeyle sizlere üst düzey hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Beklentileriniz doğrultusunda mükemmel bir lojistik altyapısıyla hareket eden Irk Lojistik, teslimat zamanlarının en...