Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Canan Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Canan Kimya, 2006 yılından beri kimya alanında üretim ve ihracat yapan Kayseri, Kocasinan firmasıdır. Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile müşterilerine ilk tercih seçeneği olmayı başarmış olan firmamız, kendisine ek olarak güncel piyasa koşulları ve tüm ürünlerin zafer yolu ile müşterilerinin arkasında durmaktadır.

Tefsirleme süreçlerinde gelişmiş ve sonsuz cihazlarla teşvik edilen Canan Kimya, en uygun maliyet stratejilerini somutlaştırmakta en son teknolojiyi kullanmaktadır. Müşteri ve tedarikçileri için standartlarla donatılmış bir ortamda araştırmaları tamamlamak ve herkese kaliteli hizmet sağlamak için firmamız, Avrupa ve Amerika iş dünyasının gereksinim duyduğu ürünleri yeterli nitelikte üretmektedir.

Bu sayede Canan Kimya, müşteri memnuniyetine odaklanmış tüm operasyonlarda ilgili tecrübe etkilediğinin yanısıra, çıkarabileceği en umulmadık tutundurma stratejilerinden de faydalanarak, kendi teknolojisi ve markalarıyla haklı saygınlığını dünyaya bildirmak üzere çalışmaktadır.

Diğer Firmalar

Efkim

Kimya Şirketleri

Kayseri,Melikgazi

flag

Efkim, 1995 yılında Kayseri Melikgazi'de kurulmuş Kimya Tesisi firmasıdır. Efkim; çevre ve sağlık güvenliğine her zaman önem vermeyi, müşteri memnuniyetini hedef alarak hangi ihtiyaç varsa, onu üretmeyi ve beraberinde müşteride kişisel hizmet ve ilgiyi de kazanmayı ilke...

Artı Kimya

Kimya Şirketleri

Kayseri,Melikgazi

flag

> Artı Kimya olarak 2014 yılında kurulmuş olup, Kayseri şehrinin Melikgazi bölgesinde faaliyet göstermekteyiz. Sektörümüzün önde gelen üreticileri arasındayız ve ürünlerimiz hakkında talepleri en rahat şekilde karşılamaya meyilli olduğumuzu söylemek isteriz. Ürün Kalite...