Can-kar Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Can-kar Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Can-kar Madencilik: Kuruluşundan bu yana güvenilir, ulaşılabilir ve etkileyici kalite standartlarıyla sektöründe lider bir madencilik firması olmakta olan Can-kar Madencilik 2003 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Özellikle müşteri memnuniyetinin her zaman öncelikli olduğu şirketimiz firmamız, özel teknolojisine ve Kaliteli maden ürünleriyle pek çok referansa sahip olmuş anahtar teslimi projeleri ile ülkemizin Konya Karatay şubesine taşınmıştır.

Kaliteyi Zirvede Tutmak: "Kalite asla ödün verilmeyecek" prensibiyle hareket eden firmamız, her zaman yüksek kalitede üretim gerçekleştirmekte ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için daima çaba sarf etmektedir. Kompanamızın imalat sürecinde yenilikçi yaklaşımları, teknolojik gelişmelerin her zaman araştırılması, çoğu imalatın ve lojistiğin ulusal sınırlar içerisinde Ulusal Entegrasyon Programlarına uyumlu olması ile firmamızdan beklenen ürün ve hizmetlerin müşterilere sunulmasını sağlamaktadır.

Müşteri Memnuniyeti: Can-kar Madencilik, sunduğu ürün ve hizmetlerin arkasındaki gücünü sürekli gelişen inovatif çözümlerinden alır. Firmamız, ücretsiz teknik desteği, tescilli servis işleri ve profesyonel teknik ekibi ile müşterilerinin sağlıklı bir çalışma ortamına kavuşmalarını sağlar. Deneyimli personellere ve sürekli geliştirilen teknoloji üretim süreçlerine sahip firmamız, müşterilerinin güvende hissetmeyi kendisine temel ilke olarak benimsemiştir.

Diğer Firmalar

Kamu Madencilik

Maden Şirketleri

Konya,Meram

flag

Kamu Madencilik, 1998 yılında Konya'da kurulmuş bir madencilik şirketidir. Dahil edilen en son teknolojiler ile dünyanın her yerindeki madenlerdeki malzemeleri arama ve ölçme süreçlerini yenilikçi yöntemler ile hizmet vermektedir. Kamu Madencilik, aynı zamanda cevher iş...

Kozağaç Madencilik

Maden Şirketleri

Konya,Karatay

flag

Kozağaç Madencilik, 2007 yılında Konya Karatay’da kurulan madencilik şirketidir. Şirket, amacı; yer altı kaynaklarını mümkün olan en verimli şekilde çıkararak , sektördeki hak ettiği değer kazanmaktır. Bu amaca ulaşmak için kaliteden hiç taviz etmeden sürekli güncellene...