Çakra Gece Klübü

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Çakra Gece Klübü

Gece Kulüpleri
  • 3.7

Çakra Gece Klübü - 1999'dan Günümüze
Çakra Gece Klübü 1999 yılında Ankara'da Çankaya'da kurulmuştur. Gece kulübü sektöründe verdiği eğlence hizmetleri ve farklı alanlarda ortaya koyduğu kaliteli içeriklerle; konuklarına kusursuz anlar yaşatmayı misyon edinmiştir.

Kusursuz Eğlence Hizmetlerimiz!
Çakra Gece Klübü, profesyonel kadrosuyla her türlü eğlenceyi tam anlamıyla yaşamanıza olanak sağlar. Her sene yenilenen parti, etkinlik ve karma konseptleri ile konuklarına her zaman farklı bir deneyim sunar. Ortaya koyduğumuz son derece kaliteli DJ setleri ile de gecelerimizi adeta müzikle eşleyerek,sıra dışı bir atmosfer yaratıyoruz.

Kalite, Güvende Dans Edin!
Çakra Gece Klübü'nde herhangi bir çatışma durumunun olmamasını sağlamak, güvenli bir ortamda eğlenceye devam etmek hepimizin birlikte sorumluluğudur. Güvenlik ekibimiz hizmetimiz sırasında her konuğumuza üst düzey hizmet sunmak adına pilote olmaktadır.

Çankaya'nın Sultanı: Çakra Gece Klübü
Kurulduğu ilk günden bugüne, Çankaya ve bölgesinin en iyi gece kulübü olma yolunda öncü bir rol oynayarak gelişmeye devam ediyoruz. Sektörün açık lideri olan markamız, istenilen her türlü eğlencenin mekânı olarak unutulmaz anlar yaşamanıza olanak sağlar.

Müşteri Yorumları
s
sinhareeb algago
  • 1
    • 18.12.2022
    C
    Cengiz Kurt
  • 5
    • 06.10.2021
    R
    Roul Chávez
  • 5
    • 19.11.2020

    Diğer Firmalar

    Foliberjer Night Club

    Gece Kulüpleri

    Ankara,Çankaya

    flag

    Foliberjer Night Club, 2006 yılında Ankara’nın Çankaya semtinde kurulmuştur. Eğlemeleri ve eğlence makaleleri ile Ankara'nın en sevilen mekanlarından olmuştur. Müzik tutkunlarına sonsuz eğlence imkanları sunan bir restoran ve gece kulübüdür. Müşterilerimize haftanın alt...