Bym Model Ajans

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bym Model Ajans

Cast Ajansları
  • 0

Bym Model Ajansı; Konya Selçuklu'da faaliyet gösteren, cast ajansı sektöründe hizmet sunan bir şirkettir. Bym Model Ajansı; yenilikçi bakış açısı, dinamik yaklaşımları ve çözüm odaklı hizmetleri ile müşterilerine çözümler sunarak, sektörde önemli bir pozisyona sahiptir.

Bym Model Ajansı ekibi, keşif süreçlerinden model kadrolarını doğru yönetmeye kadar etkin çözümlerin geliştirilmesinde uzmanlaşmış bilgi birikim ve denetimiyle birleştiğinde tüm aşamalarda kalite ve standartlar ortaya çıkmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçlarını zamanında ve detaylı bir şekilde karşılamak amacıyla, kendisini çoğu alanda lokal pazara sürme arzusunda olan Bym Model Ajansı; size her zaman iyi hizmet veren kaliteli çözümler sunmaktadır.

Bym Model Ajansı; konuya sahip olma, araştırma yapma ve üretmeyi hedefleyen mesleki profesyonellerin oluşturduğu kadroda çalışmaktan büyük keyif almaktadır. Çözümlerin değerlendirmesinde her zaman kullanıcı odaklı ve verim EMTEK metodoloji başvurularının kullanıldığı birii mutluya her zaman öncelik vermektedir. Her koşul altında, müşteri memnuniyeti Bym Model Ajansı'nın ilk önceliğidir. Bym Model Ajansı, kendisini bu şekilde hatırlatmayı her zaman öğrenmekten büyük keyif almaktadır.

Diğer Firmalar

Konya,Karatay

flag

Aspandor Casting Agency, Konya'nın Karatay ilçesinde bulunan bir cast ajansıdır. Aspandor Casting Agency olarak amacımız; tiyatro, televizyon ve sinema alanındaki film projeleri için özel casting yönetimi sağlamaktır. Cast ajansı olarak, ekibimiz tecrübeli kişilerden ol...