Büyük Anadolu Hastaneleri Samsun

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Büyük Anadolu Hastaneleri Samsun

Özel Hastaneler
  • 4.3
Müşteri Yorumları
O
Osman Kaygi
  • 3
    • 18.12.2023
    F
    Fatihh yazici
    • Shell kavsagi Anadolu Hastanesine annemin tedavisi için gitmekteyiz. Doktorumuz Dilek Kasimogluna muayene olduk çok memnun kaldık. Ayrıca Radyoloji kısmında bize ilgi ve alaka göstererek güler yüzü ve yardımcı oluşuyla Asli Yilmazkurt'a da buradan çok teşekkür ediyorum.

  • 5
    • 15.12.2023
    E
    Ebru Savaş
    • Öncelikle merhaba, 4 Aralık pazartesi günü genel cerrah sayın Dr. Sedat ocak bey'den randevu alıp muayene olmaya gittim. Muayene giderken rahatsızlığımla ilgili ciddi endişelerim, korkularım, paniğim üst düzeydeydi. Zaten sedat beyle görüşürken bende ilk anda farkettiği stresim oldu???? sonrasında muayene geçip muayene sonucunda bana aktardığı teşhisler korktuğum durumlar üzerine olmadığı için biraz rahatlamıştım. Şurası çokk önemli muayene etmeden, teşhis koymadan kii asıl o nokta da çok önemliyken daha ilk ruhsal durumumu "hassasiyetle ve profesyonelce" yönetti... Bu ilgisi hekimlikten öte Sedat Bey'in insani hissiyatının yüksek olmasının özverisiydi ???? muayene sonrası cerrahi bir durumumun olduğunu yine tatlı tatlı izah etti. Ameliyatı duyunca korkunun getirdiği adrenalin yine yükseldi fakattt gerek ameliyatın gerekse ameliyattan sonraki sürecin korktuğum gibi geçmeyeceğini yine mesleki deneyim ve tecrübeleriyle, profesyonelce izah etti. Ve ertesi gün 5 Aralık salı günü ameliyat için hazırlıklara başladık. Ameliyat günü istemsizce "güdüsel"stresim, paniğim, korkum üst düzeydi yine. Bir gün önceki muayenede hastasını çok iyi tanımış olan doktorum ameliyata dakikalar kala hemen devreye girip beni sakinleştirme uygulamalarına başlayarak korkumu ve stresimi azaltarak yönetmeyi başarmıştı. Bu detayları özellikle paylaşıyorum çünkü hasta için narkozu alıp uyumak, narkozla bayılan hastaya ameliyat yapmak doktor için en kolayı. Hasta narkozu alır uyur doktor da o esnada işini yapar biter değilllll. Ama Sedat bey Ameliyata giderken ki süreçte benim hassaslaşan psikolojimi de görüp o hassasiyeti özveriyle yönetti. Ameliyathaneye getirildiğimde ilk anestezi doktoruna teslim edildim güler yüzü ve şefkatli enerjisiyle karşıladı beni. İsmini bilmiyorum ???? Geçmiş olsun dedi, "çokk korkuyorum dedim". Sarmaladı şefkatiyle ve hiç zaman kaybetmeden de sakinleştirdi beni. Ameliyat için tüm hazırlıklar başladı ekip o kadar profesyonel ki kendinizi güvende hissediyorsunuz ameliyathanede. Vee canım doktorum Sedat bey geldi nasılsın dedi, iyiyim hocam dedim ve ameliyata başladı. Çokk başarılı bir operasyon geçirdim. Bu başarının arka tarafında titizlikle, ilgiyle, profesyonelce çalışan ekip var tam alkışlanası bir ameliyathane ekibi ???? Ve onlar GİZLİ KAHRAMANLAR ???? ameliyat ve ameliyathane fobisi olanlar bilsin ki GİZLİ KAHRAMANLAR tam bir şifacılar, korkmayın. Anestezi teknikeri Beyza Hanım Ameliyathane hemşiresi Kübra Hanım Ameliyathane personeli Mert Bey Ameliyathane personeli Emre Bey hepinize sonsuz teşekkür ederim???? ve tabi ki Sedat hocam cerrahi profesyonelliğiniz kadar insanların psikolojik hassasiyetlerine gösterdiğiniz özveri de alkışlanası. Şifacı ellerinize, güler yüzünüze, ilgi ve samimiyetinize, sabrınıza???? minnettarım????

  • 5
    • 12.12.2023
    G
    Galip Turnaopku
    • Doktorum iyiydi ancak otopark büyük sorun,arabayla gidilmez

  • 3
    • 22.11.2023
    l
    liliko khinkiladze
    • her zaman düzenli Siz sıcak ve sadık bir hizmet elemanısınız. Çok teşekkür ederim Misafirperverlik, en iyi hizmet, en iyi yemeklerin hazırlanması ve her zaman güler yüzle buluşmak için. Seni çok seviyorum ve bu yüzden seni özleyeceğim. Herkese çok teşekkür ederim. Tanrı'nın lütfuyla

  • 5
    • 22.11.2023

    Diğer Firmalar