Burbond Kimya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Burbond Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Burbond Kimya, 1990 yılında Bursa'da kurulmuş olan bir kimya şirketidir. Farklı ürünlerin tasarımları, üretimi ve satışı ile bağlı bulunan çeşitli alanlara hizmet veren firmamız, 24 yıldır rafa konmuş innoasyonel tasarım teknolojileri olanağı sunuyor.

Günümüzde Değeri Olan DeneyimlerBurbond Kimya, deneyimli ekibi ve topraktan ithal edilen hammaddeleriyle en iyi mümkün kalite standartlarını sağlamaya çalışıyor, bu sayede söz konusu çeşitli endüstri sektörlerinde çok fazla zaman ve para tasarrufu yaşamak üzere geliştirilmiş sofistike ürün tasarımlarıyla, ürünlerini pazardaki rekabet gücünü artırabildiği güvencesi altına alabiliyor.

MisyonumuzBurbond Kimya, her projedeki kusursuzluk uğruna başarısına kurumsal değerler baz alınarak, müşteri memnuniyetini önde tutarak, bütünleşik kimyasal teknolojisiyle ortaya çıkarılmış sonuçları desteklemek amacı ile gelişerek, kendine has stratejiler ile çevreye ve hayata ayak uydurmak misyonuyla hareket etmektedir.

Diğer Firmalar

Csc Kimya

Kimya Şirketleri

Bursa,Yıldırım

flag

Csc Kimya, 1991 yılında Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kurulmuş, kimya sektöründeki önemli isimlerden birisidir. Uzun vadeli deneyim ve bilgi birikiminin de yardımıyla firmamız profesyonel hizmet anlayışıyla sizlere mükemmel bir çözüm sunmaya çalışmaktadır. Güvenilir ve Y...

Ulusal Kimya

Kimya Şirketleri

Bursa,Yıldırım

flag

Ulusal Kimya, 2003 yılında Bursa/Yıldırım'da kurulmuş olan üretim ve ticaret alanındaki büyümesiyle tanınan bir kimya tesisidir. Ulusal Kimya modern teknolojinin avantajlarını ilk önce kullanmayı kabul edebilen firmalardan biridir. Firmamız, ürünlerin mükemmel kalitesin...