Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bsn Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Bsn Kimya -1998'den beri hizmetinizdeyiz! Bsn Kimya, 1998 yılında ve bugüne kadar Konya Selçuklu'daki merkezi ile hizmetinizdedir. İmalat sahasında, kaliteli ürünler sunarak, müşterilerimize en iyi desteği sunmak için, sadece kaliteyi arayan bir kimya firması olmaktan çok daha fazlasıyız. Müşteri memnuniyetini ilk tutuyoruz. Firmamız, hafif endüstriyel kimyasal ürünlerin üretiminde uzmanlaşmıştır ve bize talep edilen her türlü düzeyde destek vermekte eksiksiz bir şekilde profesyonel çözümler sunmaktayız.

Ortaklarımıza güveniyoruz Üretim sürecinde, son kullanıcılarımızın beklentilerinin üstesinden gelmek için, size kaliteli, istikrarlı ve denetime uygun ürünler sunmak için, yüksek standartlara sahip sağlam ve güvenilir ortaklarımızla ortak oluyoruz. Bsn Kimya, tedarikçilerimizin gelecek planlarına dayalı, uyumlu talepleri ve standartları doğrularken, ekonomik ortaklıklarında istikrar sağlar.

Kalite ilk sıradayız Kalite politikamız, pozitif araştırma sonuçlarının geri beslemeleri ile daima kanıtlanıp taze tutulmaktadır. Böylelikle, müşterilerimizin talepleri tamamen karşılanmış olur ve imalat prosesi başa çıkarılarak, daima maksimum güvence altına alınmış olur. Müşterilerimize anında cevap verebilmek amacıyla, zamanında, doğru ve hassas hizmetler sunmayı hedefliyoruz.

Uzman Ekibimiz Deneyimli ekibimiz her zaman müşterilerimize yakın ve tüm projelere özel çözümler üreterek, sektörde liderliğe talip olmaktadır. Hedefimiz; etkin ve verimli çözümlerle faaliyet göstermek ve emin adımlarla bireysel isteklere cevap vererek, hakkımızdaki mevcut bilgileri tazelemek ve kalitemizi geliştirmektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Firmamızla birlikte sektördeki liderliğe ya da kendi özelliklerinizi ispatlayabilmek için mutlaka bizi arayın.

Diğer Firmalar