Brt Bebe Gereçleri

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Brt Bebe Gereçleri

Bebek Çocuk
  • 0

Brt Bebe Gereçleri, 2005 yılında kurulmuş olan ve Sakarya-Adapazarı halkına çocuklar için gelişmiş ve doğru bir girişim olan bebek çocuk üreticisi şirketidir. Sektörümüzde ekip olarak 10 yıldan beri başarıyı yakalıyoruz.

Ürünlerimiz, güvenli ve sağlam malzemelerden, kaliteli fiyat dengeline dayalı olarak yetişkin müdahalesi altında satın alınmaktadır. Türkiye’de her yönden mükemmeliyet koşullarına uyan oyuncaklar ürettiğimizi herkes biliyor.

Son derece tutarlı satış temsilcileri, son derece profesyonel servis hizmetleri ile müşterilerimizi memnun ediyoruz. Kalitemizi sadece Türkiye de değil, dünya çapında da kendinden emin olarak kanıtlamaya devam ediyoruz.

Şirketimiz, ülke çapında her enerjik çocuk için hediyelik irili ufaklı tüm temel bebek ve çocuk ürünlerini üretiyor. Yumuşak oyuncaklar, giysiler, aksesuarlar, mobilya ve mobilya setleri gibi tüm ürünlerimizin güvenli, kusursuz ve çevreye dost olacak şekilde üretildiğini garanti ediyoruz.

Mükemmeliyette isolasyonu sağlayan son derece verimli takımlar, bizim en büyük gücümüz olmuştur. En uygun fiyatlarla performans odaklı bir deneyim sunmak için fabrikamızda günlük kontrollerde bulunuyoruz. Müşterilerimiz için mükemmel kaliteyi hak ediyorlar ve bunu bize vermeyi kabul ediyoruz.

Diğer Firmalar

Babidi.com.tr

Bebek Çocuk

Sakarya,Adapazarı

flag

Babidi.com.tr olarak 2016 yılında Sakarya, Adapazarı merkezli kurulmuş olup, başta çocuk ve bebe giyim olmak üzere geniş ürün yelpazesi ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Geniş ürün seçeneğiyle siz müşterilerimizin her an ihtiyaç duydukları giyimden ev aletlerine k...

Bebbiq

Bebek Çocuk

Sakarya,Adapazarı

flag

Bebbiq, 2004 yılında Sakarya, Adapazarı merkezli olarak kurulan ve bebe-çocuk sektöründe öncü bir marka olmuştur. Markamız, dünyanın en seçkin ürünlerini çocuklar için geliştirmek ve hayata geçirmek için tasarlayıcısından, üreticisine ve satıcısına kadar değerlere saygı...

Sakarya,Adapazarı

flag

GALA Collection Baby&Kids, 2014 yılında Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde faaliyete geçen bebek çocuk giyim üreticisidir. Üretim ve satış faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürmekte olan GALA Collection Baby&Kids; sektörde kalite anlayışıyla, ihtiyaçlar doğrultusunda sip...