Briman Kimyasal Ürünler Üretimi Ve Dan. San. Ve Tic. Ltd. Şti

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Briman Kimyasal Ürünler Üretimi Ve Dan. San. Ve Tic. Ltd. Şti

Kimya Şirketleri
  • 0

Briman Kimyasal Ürünleri Üretimi Ve Dan. San. Ve Tic. Ltd. Şti, 2000 yılında Aksaray’da kurulmuş olan güvenilir bir kimya tesisidir.

Şirket, müşterilerine optimum sürekliliği sağlamak için son teknolojinin öncüsü olmayı taahhüt etmektedir. Talep etmek istiyorsanız tamamen üretim süreci içersinde kontrol altında tutmaktayız. Bu sayede uygun fiyat ve en iyi hizmet anlayışına dayanan üstün nitelikli ürünler sunmamıza yardımcı oluyoruz.

Ürün Gamı: Briman Kimyasal Ürünler Üretim Ve Dan. San. Ve Tic. Ltd. Şti olarak hammadde üretiminden bir sonraki basamağa kadar her aşamasını denetim altında tutarak, problemleri çözmek konusunda titizliğe özen gösteriyoruz. Döner kimyasallara dayalı sanayi mamulleri, bileşenler (boya, plastik vb.) ve ilgili malzemeleri de kapsayacak şekilde geniş bir ürün gamı sunmaktayız.

Briman Kimyasal Ürünleri Üretimi Ve Dan. San. Ve Tic. Ltd. Şti, yüksek standartta hizmet vermek amacıyla, ekibimizdeki her üyeden en iyi kaynakları tahsis etmeyi amaçladı. Teknik desteğin arasında hammadde üretiminden hedeflenecek teslimata kadar pek çok alanda ekibimiz sizlere yardımcı olmaya hazırdır.

Elinizdeki Briman Kimyasal Ürünleri Üretim Ve Dan. San. Ve Tic. Ltd. Şti kimya tesisi 2000 yılından beri en yenilikçi ve en kaliteli işleri gerçekleştirerek bir marka olmuştur. Müşteri memnuniyetinin ve hizmetlerinin sürekliliğinin en üst düzeyde olduğuna inanmamızla sizlere sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanızı bekliyoruz.

Diğer Firmalar

Fıçı Kimya

Kimya Şirketleri

Aksaray,Aksaray Merkez

flag

Fıçı Kimya, 2020 yılında Aksaray’da kurulan bir kimya tesisidir. Yurtiçindeki müşterilerimize ürünlerinde %100 müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefleyen ekibimiz, müşterilerinin her zaman için haklarını öncelikli olarak düşünmeyi görev olarak kabul ediyor. Hizmette her...

Fıçı Kimya

Kimya Şirketleri

Aksaray,Aksaray Merkez

flag

Fıçı Kimya 1996 yılında Aksaray'da kurulmuştur. Biz; 30 yıldır sabit ve etkin müşteri odaklı hizmetler sunmak için maksimum esneklik sağlamak amacıyla modern teknolojiyi sürekli olarak kullanıyoruz. Kuruluşundan bu yana, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem sayesinde ç...