Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bolu Hasçelik

Mobilya Üreticileri
  • 4.1

Bolu Hasçelik, 2008 yılında Bolu'da kurulan, mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. 10 yılı aşkın süredir, ciro ve istihdam gibi kalitesin ölçülen çoğu maddeyi arttırmak için her zaman sıfır noktasından yenilenmeyi arzu etmiştir.

Bolu Hasçelik, ticareti iyileştirmek, müşterilerin taleplerini dikkatle incelemek ve en kısa sürede hizmete sunmak için profesyonel ekipler yarattı. İşletmemizin yaklaşımı, mükemmel hizmet vermenin ve sonsuz sayıda müşteriye her zaman kusursuz ürün sunmanın temeli oldu.

Birincil hedefimiz, geçmişte trafik ve şiddetten kaçmak olan insanların yaşam standardını ciddi şekilde geliştirmek oldu. Yüzlerce kişinin çalışma standartlarını artırmak için daha çok odaklanıyoruz. Çalışırken, çalışanlarımızın temel haklara sahip olmasını gözetiyoruz, böylece toplumsal faydayı da geliştiriyoruz.

Her zaman en kaliteli hizmeti sunduğumuzdan emin olmak için, taşınabilir mobilya ve aksesuarların üretiminde doğru hammaddeleri, dijital olarak desteklenen verimli üretim çözümlerini kullanıyoruz. Tüm modellerimizin dayanıklılık, ağırlık ve estetik özellikleri test ediliyor ve optimum maliyete ulaşılıyor.

Konumuz itibariyle, Bolu Hasçelik 24/7/365 profesyonel teknik servis, cep telefonu desteği sağlayan deneyimli bir ekip ile donatılmıştır. Ayrıca, son derece karmaşık görevlerin çözümü için uzmanlarımızla 7/24 internet tabanlı destek alabilirsiniz.

Müşteri Yorumları
M
Merve baykuş
  • Ufuk bey Mermaid pilates studio olarak size geç ödenen hatta bilerek geç ödenmesinin gerekçesi yine sizden kaynaklı eksik yaptığınız daha 3 aylık mobilyada sizden kaynaklı oluşan deformasyonla alakalı bir ilgilenme yapmadığınız için size 20.000 tl nin sadece kalan 1.000 tlsini siz ne zaman servis gönderdiniz biz size ondan sonra ödemenizi gerçekleştirdik. Yoksa kusura bakmayın size iş yaptırmak çok zor. Melih beyi engellediğiniz için cevabı burdan yazamak zorunda kaldık burayıda engelleyebilirsiniz.

  • 1
    • 11.04.2022
    m
    melih BAYKUŞ
    • Bolunun en ilgisiz mağazası diyebilirim insanına göre muamele yapılıyor müşterilerle ilgilenme ve iş takibi sıfır mobilyanızı yapmalarını istersiniz ama kim bilir ne zaman size gelir o mobilya ya da en sonunda biz yapamıyoruz derler sizi oyaladıkları ile kalırsınız.

  • 1
    • 06.04.2022
    R
    Recep OTACIOĞLU
  • 5
    • 08.06.2021
    s
    sedat gülener
  • 5
    • 12.04.2021
    A
    AYDIN YILMAZ
  • 5
    • 24.11.2020

    Diğer Firmalar

    Bolu Okan Mobilya & Dekor

    Mobilya Üreticileri

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Bolu Okan Mobilya & Dekor konforu düşünülen ve kaliteli ürünleri ile 2019 yılından itibaren Bolu’da hizmet vermektedir. Merkez ofisi bolu merkezde bulunan firmamız her geçen gün üretim teknolojilerini ve kaliteyi arttırarak müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşıma...

    Yüksel Mobilya

    Mobilya Üreticileri

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Firmamız Hakkında 1995 yılında Bolu'da köklü bir geçmişe sahip olan Yüksel Mobilya, 1995 yılının başlarından beri sektörünün lider markalarından biri olarak hizmetine devam etmektedir. Mimari ve tasarımda yenilik arayan firmamız, müşteri talepleri ve beklentileri doğrul...