Black Sea Night Club

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Black Sea Night Club

Gece Kulüpleri
  • 0

Black Sea Night Club, herkesin şarkıların vuruşundan ve hareketinden keyif aldığı bir gece kulübüdür. 2012 yılında Antalya / Muratpaşa'da kurulan Black Sea Night Club, kesintisiz DJ edm müzikleriyle cazibeli bir ortam oluşturmak için çalışmaktadır. Rehberlik etmesine izin verilmeyen kişileri çekmek için, bulundukları alanda en zeki eğlence mekanı olma opsiyonu sunar.

Black Sea Night Club, haftanın her günü uygulanan sim koruma önlemleri ve temiz ortamlara sahip olmakla bilinir. İyi arkadaş canlısı, ortama sadık, pozitif ve güvenli atmosferi ile tanınmıştır. Günümüzde, okul geceleri, partiler, özel resepsiyonlar ve düğünler için yoğun bir talep vardır. Yenilikçi teknolojik donanımlar sağlamak ve etkin servis güvencesi vermek için çaba sarf ederler. Tüm bu etkili ve sofistike hizmetlere rağmen, ücretler de oldukça cazip ve hesaplıdır.

Black Sea Night Club'ın tüm çalışanları profesyonel personel tarafından seçilmiş ve eğitilmiştir. Özel konuşmalarınızı organize etmek ve planlamak için profesyonel yardım sağlamaya hazırdırlar. Tüm bu nitelikli hizmetlerine rağmen, misafirlerimiz Black Sea Night Club'a gelen ev sahipliğini sunarlar. Denize sıfır konumu, olağanüstü açık hava manzarası ve etrafa huzur verici havayı sağlayan lezzetli nargileleri ile, Black Sea Night Club ile geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın.

Diğer Firmalar

Kaybedenler Klubü

Gece Kulüpleri

Antalya,Muratpaşa

flag

Kaybedenler Klubü, Antalya, Muratpaşa'da 1994 yılından beri faaliyet gösteren gece kulübüdür. Varlıklarının 25. yılına ulaşmıştır. Gece hayatı ve insanlarla olan bağlantılarımız her geçen gün daha da kuvvetleniyor. Ünlü değişik müzik türlerinin keyfini çıkarabileceğiniz...

Antalya,Muratpaşa

flag

Kamyon Disco Night Club 1998'den beri Antalya, Muratpaşa'dan hizmet veren bir gece kulübüdür. Geceleri müziğin cazibesiyle eğlencenin zirvesine ulaşabilirsiniz. Her hafta farklı temaların yer aldığı renkli ve göz alıcı partiler yapıyoruz. Müzik türlerimiz arasında house...