Bkr Kumaş San Tic Aş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bkr Kumaş San Tic Aş

Kumaş Mağazaları
  • 0

Bkr Kumaş San Tic Aş, 1998 yılında İstanbul Fatih'de kurulmuş bir kumaş mağazasıdır. Türkiye'nin her bölgesine ulaşmak için sunduğumuz ürünlerimiz, %100 müşteri memnuniyeti odağında geliştirilmiş portfolio sayesinde oluşturulmuştur. Müşterilerimize hızlı ve güvenli sevkiyat sunabilecek ve bu anlamda aynı zamanda en kaliteli hizmeti sunma sözü veriyoruz. Güvenin temelidir.

Pozitif geribildirim almak amacıyla teknolojinin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Müşterilerimizi en bilgili şekillerde karşılıyoruz. Daha fazla verim elde etmek, dünyadaki trendleri yakalamak ve yenilikleri takip etmek için profesyonel tasarımcı ekibimizle çalışıyoruz.

Kalite ve dayanıklılık her zaman öncelikli özelliklerimiz arasındadır ve bu nedenle de tarafımızdan üretilen kumaşların kalite kontrollerinden geçtiğinden emin olabilirsiniz. Uygun fiyatlı ve hızlı teslimata konusunda referans olabilecek destek hatta maddi ve manevi destek sağlayacağımızı taahhüt ediyoruz.

Bkr Kumaş San Tic Aş, müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutarak tüm istek ve taleplerini yerine getirmek için her zaman çalışmalarına devam ediyor. Müşterilerimizin en doğru şekilde seçimler yapmalarını sağlamak için de ekibimizle sürekli beraber çalışıyoruz. Böylece sektöre katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Diğer Firmalar

Kumaş Dünyasi

Kumaş Mağazaları

İstanbul,Beyoğlu

flag

Kumaş Dünyası - Kumaş Satıcısı1991 yılında İstanbul Beyoğlu’nda kurulmuş olan Kumaş Dünyası, yeni modeller, çeşitler ve tasarımlar ile piyasaya sunduğu farklı stillerle konusunda eşsiz bir marka olmayi hedeflemektedir. Kalite ve mükemmellikten ödün vermeyen Kumaş Dünyas...

İstanbul,Beyoğlu

flag

İliya Gülerşen Kumaş Mağazası, 2020 yılında İstanbul Beyoğlu sokaklarının en sevilen kumaş mağazalarından biri olarak kuruldu. Kaliteli materyallerden dikeyinde müşterilerimize sunulan ürün yelpazesi, mağazamızın dayanıklı kumaşlar sunmadan geçmediği gibi mevcut hizmet ...