Bilyana Hair Clinic Saç Ekim Merkezi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bilyana Hair Clinic Saç Ekim Merkezi

Saç Ekim Merkezleri
  • 5

Bilyana Hair Clinic Saç Ekim Merkezi, Türkiye'nin saç ekim firması üzerine kurulmuş lider bir şirketidir. Antalya Muratpaşadan, yüzlerce insana sağlıklı ve eşsiz tasarımlarda saç bakım hizmeti sunuyoruz. Son derece deneyimli bir kadromuza sahibiz. Bilyâna Hair Clinic Saç Ekim Merkezinin misyonunuz; müşterileri memnuniyetle tatmin etmek için en iyi salon hizmetini içinde en son teknoloji ile donatılmış ortamda sunmaktır.

Her biri eğitimli ve aklında senin tarzını tutan meslektaşlarımız Bilyâna Hair Clinic'te bireylerin yaşam tarzları ve hayallerine ulaşmalarını sağlamak üzere onu destekleyen en son trendleri izliyor. Bizim yenilikçi yaklaşımlarımız sayesinde saçların herhangi bir zorluk veya problem için ne kadar süre geçirecekse geçirilir ve her adımda hoş görüntüler elde edilir. Montajları evinize getiriyor ve bu saç ekimi konusunda alacağınız tüm bilgileri, deneyimleri ve önerileri size sunmaktan mutluluk duymaktayız.

Ayrıca, sunduğumuz servis çözümlerinin güvenilirliği hakkında da çok dikkatli ve kapsamlı bir yaklaşım sergiliyoruz. Düzenli olarak testler yapıyor, son testleri sonrasında ürünlerin çalışma performansını kontrol ediyoruz. Müşterilerimiz için en iyi saç ekimi kalitesini sağlamak için mükemmeliyetçi mesleki anlayışımızı her zaman devam ettiriyoruz. Bilyâna Hair Clinic kalitesi ile müşteriler sektördeki binlerce saç modelleri arasından kendi arzu ettikleri modeli seçebiliyorlar.

Müşteri Yorumları
H
Hakan Eryiğit
  • Bilyana hair clinic ailesine çok teşekkür ederim. Sonucum oldukça doğal oldu ve şu an çok memnunum. 5. Ayımda olmama rağmen şu an harika bir sonuçla karşı karşıyayım. Çiğdem hanım ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Özellikle ilgi ve alakaları harika. Saç ektirtikten sonraki süreçte resmen yeni bir aile ediniyosunuz. 7-24 ulaşılabilir olmaları, sürecin her anında yanınızda olmaları, yönlendirmeleri, ilgi ve bilgileri paha biçilemez ???????????? Başta Çiğdem hanım olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim….

  • 5
    • 22.08.2023
    F
    Furkan Yılmaz
    • Çiğdem hanım ve ekibine ilgi, alaka ve çalışmaları için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 10 gün önce ekim gerçekleşti. Süreç içerisinde de yardımcı oldular.

  • 5
    • 17.08.2023
    Z
    Zabrat Zabrat
    • Klinik saçla harikalar yaratıyor, çok iyi personel, Her müşteriye saygılı yaklaşım. Size her zaman çok önemli olan nakil sonrası daha fazla bakım için yaklaşan prosedürleri hatırlatırlar. Kliniğe başarılar dilerim! Ben tavsiye ediyorum.

  • 5
    • 15.08.2023
    o
    olguness34
    • Saç ekimi için Antalyada iyi bir klinik ararken bilyana ve Çiğdem hanımla tanıştım. İlk görüşmede saçımı burada ektirmeye karar verdim. Müşteriye yaklaşımları,tecrübelerine dayanarak; gerçekci ve müşterinin alacağı ortalama sonucu dürüstçe belirtmeleri, saç ekimi yapan ekibin tecrübesi herşey benim için yeterliydi. Operasyon öncesi, operasyon günü ve sonrasında her zaman ilgili, bilgilendirici ve çok kibarlardı. Çiğdem hanım, Su hanım, ekimin mimarı Ezgi hanım ve ekibindeki tecrübeli arkadaşlar Selim, Hatice, Merve hepsi bu iş özelinde oldukça tecrübeli ve tatlı insanlar. Ben suan 6. Ayımdayım ve son kontrolümde kendileri de saçımı çok beğendiler. Beklediğim kadar iyi oldu diyeceğim ama sanırım böyle güzel bi sonucu ben sadece umuyordum :) herkesten çok olumlu geri dönüşler alıyorum. Sonuçta saç erkeğin makyajı. Ve son olarak şunu eklemek istiyorum; saç ekimi korkulacak bir operasyon değil… Çiğdem hanım ve harika ekibine teşekkürler.

  • 5
    • 08.08.2023
    A
    Ahmed Abdelmoez
    • Baştan sona mükemmel hizmet Uzun araştırmalar sonucunda hizmetlerini kullanmaya karar verdim. Su harika. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için iletişim halinde kaldı. İnanılmaz !!! Uzman Çiğdem harika bir iş çıkardı.

  • 5
    • 07.08.2023

    Diğer Firmalar

    Antalya,Kepez

    flag

    Drkhair Saç Ekim Merkezi Antalya, Sektörümüzde profesyonel hizmet verdiğimizden beri gösterdiğimiz performansla daima müşterilerimizin takdirini kazanmış bulunmaktayız. Kalite ve Satış Uzmanlığı konusunda Antalya’nın en iyisi olarak merkezimizi temsil etmiş, yaptığımız ...

    Akdeniz Antalya Saç Ekimi - Hair Transplant Antalya, uzmanı olmakla beraber, saç ekimi (saç nakli) konusunda en güovce hizmeti vermeyi amaç edinmiş bir merkez olarak, kepez mahallesi, Nemile sokakta hizmet vermektedir. Kliniğimize müşterilerimizin daha da başarılı bir s...

    Antalya,Muratpaşa

    flag

    Medica Saç Ekimi / Medical Park Hospital: Sağlık alanındaki kusursuz hizmet ve deneyimli sağlık personeliyle Muratpaşa, Antalya’daki Medica ile Saç Ekimi tecrübesi yaşayacaksınız. Medica Saç Ekimi ve Medical Park adlı modern Merkezimizde, en son teknolojiye sahip ekipma...

    İce Fue Saç Ekim Merkezi

    Saç Ekim Merkezleri

    Antalya,Kepez

    flag

    İce Fue Saç Ekim Merkezi, çok deneyimli bir kadro tarafından idare edilen, Antalyalı saç ekim merkezidir. Kaliteye ve sağlıklı görünüme öncelik vererek hizmet vermekteyiz. Güler yüzlü ve profesyonel personelimiz sayesinde müşterilerimizin rahatça içinde olabilmesini sağ...