Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Bga Kids

Bebek Çocuk
  • 0

Bga Kids Hakkında Kurumsal Bilgiler
Bga Kids, Niğde'de 2014 yılında kurulmuş olup bebek giyim ürünleri üretmektedir. Biz özel olarak bebeklere veya küçük çocuklara özel olarak hazırlanmış olan düzgün ve estetik seçenekler sunmaktayız. %100 orjinal ve hijyenik ürünlerimiz konusunda sizleri temin ederiz.

İletişim
Bga Kids ailesi olarak üst düzey bir müşteri memnuniyeti sunmak bizim için her zaman öncelikli olmuştur. Müşterilerin isteklerine uygun model ve kaliteyi bulmaları ve sipariş etmeleri için ekibimiz 7/24 hizmet vermekte ve telefonla, mail ile veya whatsapp ile bireysel olarak her türlü desteği sağlamaktadır.

Kaliteli Ürünler
Bga Kids tüm ürünlerimizi, tarz ve kalite arasında dengeyi uygun şekilde sağlamak adına son derece dikkatli bir şekilde üretiyoruz. Müşterilerimize imalat ve sanayi alanlarındaki son teknolojinin en ileri ve gerçek entelopiyonu ile hitap eden, kaliteli ürünler teslim etmeyi amaçlıyoruz.

Misyonumuz
Bga Kids olarak; bebek ve çocuk modası sektöründeki profesyonel standartları yakalamak, ürettiğimiz ürünlerle müşterilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek, kaliteli ve kullanışlı ürünler satmak ve daha önceden oluşturulmuş standartlardan üstün olarak ürünler piyasaya sürmek.

Diğer Firmalar

Gülcan Bebe

Bebek Çocuk

Niğde,Niğde Merkez

flag

Gülcan Bebe 2003 yılında Niğde bölgesinde bir garaj ile başladı. Gülcan Bebe , bebe caresi sektöründe Türkiyenin öncü alışveriş mağazaları arasında yer almaktadır. Gülcan Bebe her geçen gün müşteri memnuniyetini amaç edinmiş ve değerli müşterilerine en iyi ürünleri sunm...