Beyaz Akademi Spor Kulubü

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Beyaz Akademi Spor Kulubü

Spor Salonları
  • 4.5

Beyaz Akademi Spor Kulübü, 1993 yılında Manisa'da kurulmuştur.

Kulübümüz öncelikle vücut geliştirme sektörünü hedeflemiştir. Hedeflerimiz yaklaşık olarak 30 yıldır üstsüz olmayı başarmıştır.

Profesyonel bir ekip tarafından yürüttüğümüz kulübümüz, hem profesyonelliğin hem de sosyal çevrenin maksimum verimialını harmanlayarak vücudu uygun şekilde çalışılmasını sağlamayı amaç edinmiştir.

Kulübümüzde çalışanlarımız ve üyelerimiz arasında bir aileyi temsil etmeyi hedefliyoruz. Güvenli bir ortamda vücut tipinize uygun spor programını izleyerek formda kalmanızı sağlıyoruz.

İfade edilemeyecek kadar farklı programlarımız oluşturduk. Çalışmalarımız sporculara ve vücudun farklı alanlarına yoğunlaşır: aerobic, güç antrenmanı, rahatlatıcı egzersiz, yoga ve pilates!

Aynı zamanda anneler, çocuklar ve yaşlılar için hareket programları geliştirerek tüm vücut gruplarının eksikliklerini gidermek amacıyla çaba sarf ediyoruz.

Tüm üyelerimiz bu deneyimi bizim topluluk içindeki kardeş canlısı ortamdan çok daha fazlasını hissedebilirsiniz. Her zaman saygılı ve dürüst olarak spor odasının her köşesine kendi katkımızı katıyoruz.

Beyaz Akademi Spor Kulübü'nün temel amacı; vücuda sağlıklı bir hayata dair her türlü bilgi ve deneyim edinmektir. Bu da üyelerimize en son teknoloji ve gelişmiş ekipmanları sunma arzumuzun gereğidir. Vücudu sağlıklı şekilde çalıştırmak için en iyi tercihi sunmayı amaçlamaktadır. Bu tercihlerde üyelerimizin başarıya ulaşmalarını önceliyoruz.

Müşteri Yorumları
A
Alper BÖLEK
  • 3
    • 12.04.2019
    s
    sinem çetin
  • 5
    • 23.11.2018
    J
    • 15.03.2018
    F
    Farbod Aria
  • 5
    • 21.08.2017

    Diğer Firmalar

    Manisa,Manisa Merkez

    flag

    Manisa Mesir Karate Spor Kulübü, 2011 yılında Manisa'da kurulmuş fitness merkezi Sektöründe hizmet vermektedir. Bölgesinde faaliyet gösteren ilk ve tek karate spor kulübü olan Manisa Mesir Karate Spor kulübü, profesyonel öğretmenleri ile 4-65 yaş arasına tüm vatandaşlar...

    Manisa,Manisa Merkez

    flag

    Victoria Gym Fitness Club, Manisa, Manisa'da 1990 yılında kurulmuştur. Günümüzde GYM salonu sektörünün liderlerinden biri olarak bilinmektedir. Misyonumuz, fitness seviyelerini arttırmak ve yüksek kalite standartları sunan spor merkezi hizmetleriyle müşterilerimizin hay...

    Ultimate Fitnes Center

    Spor Salonları

    Manisa,Manisa Merkez

    flag

    Ultimate Fitnes Center (UFC), 2013 yılında Manisa'da kurulmuş olan, egzersiz salonu mağazaları sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız geniş ürün yelpazesine sahiptir ve sunmuş olduğu hizmetlerle son derece profesyonel bir yaklaşımla müşterilerin her biri düşünülmü...